Dnevni horoskop za 11. 7: Devica ima priliku za novo poznanstvo

Foto: Sebastien Courdji / KCS Presse / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za ponedeljak 11. jul 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Na samom startu problem će vam biti organizacija, pogotovo što ste u periodu kada posao zahteva vašu pažnju na više strana, a vi ste u haosu.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, evo prilike da preuzmete inicijativu, i krenete u susret novim ljubavnim izazovima. Zanimljiv dan je pred vama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Bikovima slede pojačane aktivnosti u poslovnom segmentu. Prionuli ste na svoje obaveze, želite da uradite što više i zatvorite zaostatke, ali se u isto vreme aktivirate i oko novih saradnji.

Ljubav: Moguće je da dobijete poziv od stare simpatije koju nećete tako lako moći da odbijete.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

Posao: Nove prilike i nove ponude mogli biste da očekujete danas na profesionalnom planu, vaše je da prepoznate koje su od njih najbolje i u kojima ćete moći da funkcionišete i ostvarite se.

Ljubav: Izuzetno pozitivan dan vas očekuje na polju ljubavnih aktivnosti. Mogli biste dragoj osobi da priredite neko prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Rak

Posao: Očekuje vas period gde bi moglo biti novih poslovnih dogovora i projekata. Budite odlučni i ništa ne brzajte.

Ljubav: Vaša rasplinutost na više strana, mogla bi da izazove nerazumevanje drage osobe.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Lav

Posao: Sve ono što je do sada bilo odlagano, na čekanju, moglo bi da se aktivira i konačno pokrene u realizaciju.

Ljubav: Biće danas povoljnih prilika za nova zanimljiva poznanstva i uživanje u koketiranju i flertu u prijatnom društvu.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Devica

Posao: Dosta intenzivna poslovna sedmica je pred Devicama, biće jačih poslovnih izazova, ali će sve ići onim tokom koji je najbolji po vas, stoga napred u nove radne pobede.

Ljubav: Povoljna je prilika za bar jedno novo poznanstvo i finu komunikaciju na vašem ljubavnom putu, u prijateljskom okruženju, ili preko društvenih mreža.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Postoji mogućnost da konačno neku ideju ili projekat koji je bio načekanju uspešno pokrenete. Samo napred.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na polju ljubavnih odnosa, potrudite se da pokažete maksimalnu suptilnost i suzdržanost u kritikama druge strane.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: I pored početnog sporog tempa nema razloga za veće brige i uznemirenost po pitanju konačnih rezultata na kraju.

Ljubav: Neke stvari se mogu promeniti na bolje i tome ste spremni da se posvetite. Bitno je samo da ništa ne požurujete.

Zdravlje: Fizičkom aktivnošću oslobađajte se stresa.

Strelac

Posao: Generalno gledano dobra sedmica je pred vama za jedan veliki pokret i mnogo aktivnosti. Stvari se pokreću brzo pa hvatajte zalet na vreme.

Ljubav: Što zbog poslovne zauzetosti ili zauzetosti druge strane drugim obavezama, tek nekako ćete stalno mimoilaziti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: I pored početnog sporog tempa i odlaganja pojedinih zadataka, pojaviće se mogućnosti da obavite većinu stvari na vama zadovoljavajući način.

Ljubav: Razgovarajte, pokažite spremnost i želju da ono što možda ne štima ili opterećuje vaš odnos menjate.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Vodolija

Posao: Početkom sedmice mogu vam se otvoriti šanse za napredovanje, za jačanje finansijskog segmenta, a neki od vas će dobiti poslovnu priliku koja se vezuje za inostranstvo.

Ljubav: Ovog dana, sticaj pozitivnih okolnosti ide vam na ruku da očekujete i više prijatnih ljubavnih iznenađenja posebno ukoliko negde izađete sa društvom.

Zdravlje: Osim napetosti nema drugih upozorenja.

Ribe

Posao: Očekuju vas važni dogovori, kontakti sa osobama koje imaju sluha za vas i koje vas razumeju, što će vam puno značiti u budućnosti.

Ljubav: Osećaj da ste u raskoraku sa dragom osobom, mogao bi da vas navede na razmišljanje o preispitivanju nekih sopstvenih stavova.

Zdravlje: Iscrpljenost, umor, piše Astroputnik.

***

Bonus video: TOP 10 Prelepih poznatih žena koje ponosno šetaju celulit

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram