Dnevni horoskop za 11. 6: Blizancima vezane ruke

Dnevni horoskop
Foto: Profimedia.rs

Pročitajte dnevni horoskop za 11. jun 2020.

Ovan

Imate osećaj kao da se sve zaustavlja, pa otežano obavljate sve, od najsitnijih do najkrupnijih poslova. Budite umereni u svemu, specijalno hrani.

Bik

Bikovi se danas bore na polju komunikacija. Poluinformacije i nemušti jezik mogu da izazovu nervozu i nesigurnost.

Blizanci

Danas kao da vam je neko vezao ruke i zabranio da se krećete. Probudite se što pre i preuzmite kontrolu nad situacijama koje su vam bitne.

Rak

Ništa vam ne ide kako ste planirali i zbog toga imate izlive besa. Potrebno je da vežbate strpljenje i prilagođavanje.

Lav

Mnogo razmišljate i vodite sa sobom unutrašnje dijaloge. Muče vas porodični problemi zbog kojih ne dajete maksimum na poslu.

Devica

Trenutno vas samo interesuje kako da pomognete sebi i najbližoj okolini, pa radite na nekoliko strana u isto vreme. Bitno vam je mišljenje jednog od članova porodice.

Vaga

Na poslu ne ide sve kao podmazano, ali to ne znači da vi sada usporite sa radom. Očekujete od partnera iskrenost, dok i sami krijete zamerke.

Škorpija

Komunicirate mnogo mirnije i to može da doprinese poboljšanju odnosa u vašem najbližem okruženju. Mogući su iznenadni dobici.

Strelac

Nervirate se zbog troškova koji se ne zaustavljaju, a zbog toga morate da odložite neke svoje planove. nemojte sada ulagati novac ni u šta novo.

Jarac

Otkrivate neke tajne na poslu i zbog toga ste na klackalici. Niste sigurni šta je pametno uraditi, a najbolje bi bilo da sve zadržite za sebe.

Vodolija

Konstantne promene vezane za kuću i porodicu vas izbacuju iz takta non-stop. Kako se situacija neće skoro razrešiti, potrebno je da prihvatite neke neminovnosti.

Ribe

Vraćaju se neka osećanja iz prošlosti i zbog toga osećate nelagodu. Suočite se sa njima, nemojte bežati.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram