Dnevni horoskop za 11.5: Strelcu se približavaju ljubavni duhovi iz prošlosti

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu, 11. maj 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Dosta toga odvijaće se ne baš po vašim očekivanjima pa će vam se činiti teško i nepristupačno. Nema razloga za veliku brigu, bitno j eda budete fokusirani na dešavanja oko vas.

Ljubav: Kroz dogovor i kompromis uspećete da prevaziđete sve ono što vas je do sada kočilo i činilo nezadovoljnim.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Bik

Posao: I danas bi mogli da budete okupirani raznim obavezama, a i po kojom novom. Sve ovo će vas podsticati da date sve od sebe kako biste se uspešno izborili sa izazovima, ali vas može i dosta umoriti.

Ljubav: Ne bi bilo loše da dragu osobu iznenadite nekim poklonom, ali neka to bude manji znak pažnje, a ne nešto što izgleda kao da se iskupljujete.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Blizanci

Posao: Ne bežite od odgovornosti, prionite oberučke na posao i konačno privodite kraju sve ono što već izvesno vreme stoji.

Ljubav: Neke propuste i greške iz prethodnog perioda sada biste mogli uspešno da ispravite, ukoliko se malo više angažujete.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Rak

Posao: Mogli biste i danas biti opterećeni brojnim obavezama i ispravljanjem tuđih grešaka i propusta iz prethodnog perioda. Suzdržite se ukoliko je moguće od komentara.

Ljubav: Budite spremni da otvoreno razgovarate o problemima i dilemama koje vas muče i opterećuju, nemojte se povlačiti.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i sitnih kostiju.

Lav

Posao: Dosta poslovnog angažovanja očekuje danas tipične Lavove, ali sve ćete uspeti uspešno i na vreme obaviti. Pažljivo sa finansijskim transakcijama.

Ljubav: Iako neke sitnice izazivaju kod vas sumnje pokušajte da ih zajedno rešavate, umesto da ih konstantno potencirate, napravićete veću štetu nego vajdu.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Devica

Posao: Teško da ćete bilo šta i danas moći da promenite ili da izvedete na brzinu, pa najbolje odustanite od te ideje i korak po korak rešavate jednu po jednu stvar.

Ljubav: Lep dan je pred vama za druženje, izlaske provod i uživanje. Iskoristite ove okolnosti maksimalno.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Vaga

Posao: Dan sličan prethodnom očekuje većinu Vaga. Funkcionišite onako kako vam okolnosti dozvoljavaju, ali ne odustajte od svojih namera.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, prilika za novo poznanstvo, flert i opuštenu priču moglo bi da se ukaže u poslovnom okruženju.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Škorpija

Posao: Dosta poslovnog angažovanja očekuje danas tipične Škorpije, ali sve ćete uspeti uspešno da obavite, uz doduše malo više napora.

Ljubav: Prija vam komunikacija sa osobom koju ste nedavno upoznali. Ima prostora za dalji razvoj situacije, samo napred.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Strelac

Posao: Nastavlja se period pojačanog poslovnog angažovanja kod Strelčeva. Proveravajte više puta urađeno, jer su moguće greške i propusti.

Ljubav: Zbog promenljivog raspoloženja mogli biste da aktivirate neke teške priče i teme iz prošlosti. Pokušajte ipak da to danas izbegnete.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Jarac

Posao: Mogli biste biti skloni greškama u brzini ili zbog loše organizacije, što ipak vama nije svojstveno. Ne žurite.

Ljubav: Bez naznaka nekih kapitalnih dešavanja u sferi ljubavi tokom ovog dana. Budite iskreni u svojim namerama.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: Otežane okolnosti na polju poslovnih aktivnosti očekuju Vodolije, pa je najbolje da sve rešavate etapno, i prvenstveno vodite računa o sitnim greškama i propustima vezanim pre svega za papirologiju.

Ljubav: Moguće je da vas draga osoba iznenadi nekim finim predlogom, ili sitnim znakom pažnje.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Ribe

Posao: Jedan od napornijih dana je pred Ribama, pre svega napolju komunikacije sa poslovnim okruženjem. Brojne informacije vam mogu pristizati, ne neke nećete biti u stanju odmah da reagujete što vas može dodatno unervoziti.

Ljubav: Potrudite se da sebe i dragu osobu iznenadite nekim izlaskom, provodom. Radite na jačanju kvaliteta vašeg odnosa, provodite više vremena u zajedničkim aktivnostima.

Zdravlje: Moguća glavobolja, piše Astroputnik.

***

Bonus video: Najlepša jezera Srbije

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram