Dnevni horoskop za 11. 5: Kod Rakova napeto

Dnevni horoskop
Foto: - / United Archives / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Obaveze koje ste odlagali, stižu vas danas. Mnogo ljudi želi da vas kontaktira, a vi ne stižete ni osnovno da odradite na vreme.

Bik

Imate utisak da su svi bolje organizovani od vas, pa sebe maltretirate raznim razmišljanjima. Niste raspoloženi za nežnost koja je partneru sada potrebna.

Blizanci

Danas se bavite novcem i sopstvenim samopuzdanjem. Krijete nesigurnost dok se otvoreno smejete i zbijate šale.

Rak

Ukoliko na poslu imate klijente koji ne znaju šta žele, danas ćete imati više nego napetu situaciju. Strogi ste prema partneru.

Lav

Trpite još uvek pritisak od strane porodice i pokušavate da zauzemete neutralan stav. Stižu vam vesti u vezi sa poslom.

Devica

Još uvek imate potrebu da druge ispravljate i dajete nepotrebne savete, što vas udaljava dosta od svih. Pokušajte nekada da se ugrizete za jezik.

Vaga

Grublji ste prema ukućanima, pa ne dobijate reakcije kakve ste očekivali. Pripazite na novac, niste dovoljno obazrivi po pitanju troškova.

Škorpija

Smirujete se polako i ne pucate kao pre. Koncentracija vam se popravlja pa uočavate sve što ste propustili, a komunikaciju sa partnerom svodite na svakodnevne teme.

Strelac

Kriza u emotivnom odnosu ne ide u pravcu koji vam odgovara. Međusobne optužbe i ucene neće prestati tako lako.

Jarac

Posao vam pruža utehu, ali i opterećenje. Pokušavate da ne mislite na emotivne probleme, pa bežite u sve što nema veze sa tim.

Vodolija

Obećanja koja dajete su malobrojna, ali jedino tako možete da smanjite tuđa očekivanja naspram vas. Opterećeni ste domom i porodicom.

Ribe

Ukoliko očekujete bitne odgovore vezane za posao, već danas možete da im se nadate. Biće potrebno da se precizno dogovarate, jer ste skloni improvizovanju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram