Dnevni horoskop za 11.3: Škorpiju privlači zabranjena osoba

Eva Medez
Foto: JOJO WHILDEN / Everett / Profimedia

Pročitajte horoskop za 11. mart 2021. godine,

Ovan

Bez nekih kapitalnih promena na vašem poslovnom planu danas. Držite se dobrog ritma bez većeg forsiranja, kako sebe tako i ostalih saradnika. Pripadnici ovog sazvežđa mogli bi da očekuju makar jednu intrigantnu ljubavnu situaciju, ali na inicijativu druge strane, piše Astroputnik.

Bik

Pojačan obim posla mogli bi da očekuju Bikovi danas, i sve bi moglo da liči na nemoguću misiju.To sve ne mora da bude tako  ukoliko odredite prioritete i krenete po njima, a ukoliko je potrebno zatražite i pomoć nekog od proverenih saradnika. Vrlo lep dan mogao bi da vas očekuje na ljubavnom planu ukoliko ste spremni da krenete u osvajanje nove simpatije koja je na neki način tajnovita.

Blizanci

Najveći deo pažnje i energije  mogli biste da usmerite ka nekoj sekundarnoj delatnosti ili hobiju koji je dugo bio zapostavljen. Prilika za flert ili površnu avanturu moglo bi da bude više, pa ukoliko vam je to u interesu uživajte u opuštenoj neobavezujućoj priči i lepo se zabavite.

Rak

Dosta stvari moglo bi danas da uspori realizaciju započetih obaveza kod većine  Rakova, a najviše kašnjenje neke od  bitnih karika poslovnog lanca. Pokažite dovoljno fleksibilnosti, sve se može postići. Neophodno je da i vi uzvratite drugoj strani, ma koliko to bilo teško zbog drugih briga, jer samo uz kakav-takav balans sve se na kraju okonča pozitivnim epilogom.

Lav

Tipično za Lavove, mogu se očekivati i određene inicijative za preuzimanje liderske pozicije, tamo gde su neki manje sposobni zakazali. Ipak, povedete računa o konkurenciji ili onim osobama koje vam baš nisu naklonjene, oslonite se na sopstvene kvalitete i snagu autoriteta. Nema prepreka za finu opuštenu komunikaciju, samo bez velikih očekivanja i teških tema danas.

Devica

Dosta naporan i dinamičan dan je pred Devicama, pa bi trebalo potruditi se i fokusirati na proritetne obaveze, i pokušati prištedeti energetske resurse. Vrlo povoljne su okolnosti da se maksimalno angažujete na ljubavnom planu, gde vas mogu očekivati vrlo prijatna iznenađenja. Opustite se i uživajte.

Vaga

Brojne Vage čekaju iskušenja paralelnih poslovnih aktivnosti, što samo po sebi ne predstavlja preveliki problem, pod uslovom dobre organizacije i poštovanja prioriteta po značaju obaveza. Bilo bi lepo da izenandite dragu osobu nekim finim znakom pažnje, i tako razbijete mnotoniju i popravite raspoloženje.

Škorpija

Obaveza ima na pretek ali sve ide svojim tokom kod većine Škorpija, tako da razloga za zabrinutost što se posla tiče nema. Velika je verovatnoća da osoba koja vas interesuje i prema kojoj osećate veliku privlačnost nije slobodna. Dobro se raspitajte, pre nego što napravite prvi korak.

Strelac

Bez bitnijih promena na vašem poslovnom polju delovanja ovog dana. Nastavite u svom dobro poznatom doborm ritmu i grabite napred ka ostvarenju zacrtanih ciljeva. Moguć pozitivan rasplet trenutne zakomplikovane ljubavne situacije mogli biste da očekujete pod uslovom da izbegnete impulsivne reakcije.

Jarac

Držite se svojih principa i imate solidne šanse da do cilja stignete sa manjim zakašnjenjem. Ne zavisi sve od vas. Budite suptilni i taktični kada je fino novo poznanstvo u pitanju, u suprotnom od prevelike direktno izražene želje može biti kontra efekat.

Vodolija

Manje rasipanje radne energije neće omesti u bitnijoj meri vodolijske poslovne planove, pa se očekuje da nastave da blistaju na polju bezmalo svih poslovnih aktivnosti. Nema razloga da bilo šta brzate kada su ljubavne dileme u pitanju. Pokušajte da ne upadnete u zamku donošenja površnih zaključaka.

Ribe

Promenljivo raspoloženje pratiće većinu Riba na poslovnom planu, pa bi zbog eventualno slabijeg fokusa bilo dobro da se oslonite na pomoć prijateljski nastrojenih saradnika, kako biste izbegli veće brljotine. Nema nijednog razloga da strahovi i blokade budu jače od prirodne želje da okušate sreću u nečemu novom. Samo napred.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram