Dnevni horoskop za 11.10: Ribama sedmicu otvara iznenađenje

Foto: Grab / Ferrari / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 11. oktobar 2021. godine.

Ovan

Budite oprezni i pažljivo sagledajte postojeću poslovnu situaciju, posebno kada je u pitanju donošenje bitnih odluka. Ukoliko razmišljate da porazgovarate sa dragom osobom vezano za neke konkretne buduće planove, evo povoljne prilike da to i uradite, piše Astroputnik.

Bik

Bikovi bi ovog ponedeljka mogli da budu zatrpani poslovnim obavezama, što zbog nedovršenih starih, što nagomilavanjem novih. Za očekivati je da vam i sticaj pratećih okolnosti bude na pristojnom nivou kompatibilnosti sa ličnim željama i očekivanjima.

Blizanci

Određene promene na polju organizacije i komunikacije, zahtevaće od većine Blizanaca da pokažu izvesnu dozu strpljenja i fleksibilnosti. Izvesnu dozu strpljenja trebalo bi danas da pokažete i na polju ljubavi, i tako pokušate da izbegnete ishitrene poteze i odluke.

Rak

Bilo bi dobro da vaše poslovne planove i ideje postupno realizujete, korak po korak, jer nema potrebe za žurbom. Ne bi bilo loše da obratite malo pažnje i na neke propratne sitnice u ponašanju drage osobe.

Lav

Realna je verovatnoća da nekoliko lepih poslovnih ideja bude prihvaćeno na zadovoljavajući način tamo gde treba i od koga treba. Ipak, za realizaciju će vam trebati malo više strpljenja. Praktično da nema ni jedne ozbiljnije prepreke na vašem ljubavnom putu u najavi tokom ovog ponedeljka.

Devica

Bez žurbe proverite sve detalje i realno procenite svoje mogućnosti, kako biste izbegli da se zatrpate obavezama. Za neke od vaših konkretnih postupaka, biće potrebno dodatno objašnjenje dragoj osobi.

Vaga

Posebnu pažnju obratite na konkurenciju i osobe koje vam nisu baš naklonjen, pa shodno tome zauzmite stav i zaštitite svoju poslovnu poziciju. Budite maksimalno strpljivi kada je u pitanju donošenje krupnih ljubavnih odluka u pitanju.

Škorpija

Nemojte zaboraviti na nezavršene poslovne obaveze, pre nego što krenete u realizaciju novih poslovnih zadataka. Budite strpljivi i potrudite se da ne rasipate suviše radnu energiju.Ostanite iskreni otvoreni za najdublja osećanja, ali ne bi bilo loše da pokažete i malo taktičnosti.

Strelac

Vrlo su dobre predispozicije da Strelčevi sa izraženom dozom samopouzdanja preuzmu inicijativu za pokretanje realizacije novih profesionalnih ideja. Potrebna vam je pomoć osoba od poverenja. Potrebna vam je određena doza fleksibilnosti kada su ljubavne relacije u pitanju.

Jarac

Promenljiv priliv energije mogao bi da prati Jarčeve tokom ovog dana, tako da i rezultati budu prosečni i pored velikog truda i angažovanja. Nije pogodan period za pokretanje nekih priča vezanih za prošlost, izbegnite ih kako ne biste sebe doveli u komplikovanu situaciju.

Vodolija

Ne bi trebalo uporno da insistirate na realizaciji vaših originalnih ideja koje su većini neshvatljive. Pokušajte da se prilagodite. Nema naznaka značajnijih promena na vašem ljubavnom planu tokom ovog ponedeljka.

Ribe

Velika je verovatnoća da Ribe očekuje neki važan poslovni dogovor, vezan prvenstveno za pokretanje nekih novih poslovnih projekata. U sferi ljubavi očekuje vas prilično dinamičan dan. Očekuje se da inicijativu prepustite dragoj osobi, jer su moguća prijatne iznenađenja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram