Dnevni horoskop za 11. 1: Vodolije da spuste loptu u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Rights Managed / Mary Evans Picture Librar / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za utorak 11. januar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Moguće je da vas tokom ovog dana očekuje izvesno usporavanje, što zbog vaših, a većim delom zbog tuđih grešaka.

Ljubav: Što zbog poslovne okupiranosti, što zbog nekih finansijskih briga, tek neće vam danas prioritet biti ljubavna sfera.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Bik

Posao: Nemojte se demoralisati ukoliko vam neki planovi propadnu. Tek vas očekuje obilje novih mogućnosti.

Ljubav: Moguće je da vas očekuju ljubomorni komentari sa druge strane, pa će vam biti potrebno dosta živaca da sve nekako izgladite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Ukoliko dođe do naglog povećanja obima posla i nekih zahtevnih situacija, podrazumeva se da zatražite i prihvatite pomoć od najbližih saradnika.

Ljubav: Pokažite spremnost na kompromis kada su vaši zajednički interesi u pitanju.

Zdravlje: Osetljivost grla, pluća.

Rak

Posao: Neki vaši potezi mogu prouzrokovati napetost u vašem poslovnom okruženju. Budite strpljivi.

Ljubav: Ukoliko postoje i najmanje nesuglasice ili nerešena pitanja vašeg partnerskog odnosa, evo dana kada biste mogli da ispravite sopstvene propuste ili bolje razumete greške druge strane.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Budite taktični u komunikaciji sa autoritetima. Ispoštujte ih koliko god je moguće, iako se po nekim pitanjima ne slažete u potpunosti u ovom trenutku.

Ljubav: Bez nekih izazova na vašem polju ljubavi. Budite iskreni i otvorenog srca i nema razloga da ne budete zadovoljni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Astrološki aspekti najavljuju otvaranje novih poslovnih mogućnosti za većinu Devica, a mnoge bi mogle da dobiju priliku da učestvuju u nekim procesima reorganizacije.

Ljubav: Posebno lep dan mogli biste da očekujete na polju ljubavi. Nedavno poznanstvo veoma bi lako moglo da se pretvori u finu ljubavnu priču.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vaga

Posao: Sticaj okolnosti neće dozvoljavati Vagama opuštanje, makar kada su najosnovnije poslovne obaveze u pitanju. Bez nervoze, uhvatite se ukoštac sa izazovima.

Ljubav: Nije loš dan da se posvetite dešavanjima na ljubavnom planu. Makar neki fini znak pažnje usmeren ka voljenoj osobi mogao bi da unese dodatno dobro raspoloženje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Nemojte da dozvolite da vas neki ljudi požuruju ili da dopustite da vas unervoze i čine da reagujete ishitreno.

Ljubav: Mogli biste da očekujete jedan od uspešnijih dana u sferi ljubavi, samo pod uslovom da preuzmete inicijativu i tako pokrenete ciklus novih dešavanja.

Zdravlje: Vrlo dobro, pišu na sajtu Astroputnik.

Strelac

Posao: Obaveza je nikad više, pa budite racionalni. Ne počinjite sa novim dok prethodno ne završite sa starim jer samo tako imate realne šanse da sve izgurate bez većih poteškoća.

Ljubav: Bilo bi lepo da relaksirano provedete dan u sferi ljubavi. Opustite se i uživajte u razmeni najfinijih emocija sa voljenom osobom.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Jarac

Posao: Napravite plan i organizujete se na najbolji mogući način. Morate odrediti šta je prioritetno i usmeriti se samo na tu oblast jer rasplinutost na više strana neće doneti rezultate.

Ljubav: Slobodni Jarčevi imaju sve moguće predispozicije za zadovoljstvo, za dobra i kvalitetna nova poznanstva, za nove i stare ljubavne početke. Na vama je izbor.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Vodolija

Posao: Možete računati da će vam tokom ovog dana non-stop iskakati neki sitniji i krupniji problemi, naročito u komunikaciji sa nadređenima, ali i saradnicima.

Ljubav: Suzdržite se od kritika i povišenih tonova. Pokažite malo više strpljenja i razumevanja i za potrebe druge strane.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Ribe

Posao: Danas Ribama neko od saradnika može uneti malo konfuzije u već napravljene precizne planove. Pokušajte da ne ulazite u bespotrebne rasprave.

Ljubav: Slobodne Ribe su u periodu kada zrače i svakako privlače poglede suprotnog pola. Danas biste mogli da očekujete bar jedno zanimljivo novo poznanstvo. Uživajte.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram