Dnevni horoskop za 11.1: Blizanci razvijaju osećanja prema prijatelju

Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 11.1.2023.

Ovan

Posao: Sredina ove radne sedmice mogla bi da donese manje zastoje na poslovnom planu. Preporučuje se da se pozabavite sitnim detaljima, formalnostima, kako biste izbegli previde.

Ljubav: Ukoliko nekako uspete da što manje analizirate, onda imate realne šanse da kraj dana dočekate makar na pozitivnoj nuli što se ljubavi tiče.

Zdravlje: Pojačana nervoza danas.

Bik

Posao: Solidan radni dan da Bikovi prvenstveno uspešno srede zaostale profesionalne obaveze, i naprave bolji i precizniji plan za poslovne korake koji ih čekaju u narednom periodu.

Ljubav: Što se tiče ljubavnih pokušajte da se što više bavite suštinom a manje sitnicama.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Većina tipičnih predstavnika ovog znaka imaće danas dobru astrološku klimu za uspostavljanje novih poslovnih kontakata, i uspešne dogovore i pregovore. Pažljivo čitajte sve što je u ugovorima i dokumentima.

Ljubav: Ma koliko se trudili da ignorišete mešanje prijateljskih i emotivno – ljubavnih osećanja, danas vas očekuju poprilično velika iskušenja te vrste.

Zdravlje: Osetljivost zglobova na rukama i stopalima.

Rak

Posao: Vrlo dobar radni dan imaće svi oni Rakovi koji imaju određenu autonomiju u radu ili se bave privatnim biznisom, gde se neki dogovori konačno mogu iskristalisati i pokrenuti u željenom smeru..

Ljubav: Ono što bi moglo malo da vam zatalasa rutinu jeste izlazak i lep provod sa dobrim društvom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Lavovi bi mogli da očekuju solidan dan na profesionalnom planu ukoliko se pre svega fokusiraju na jednu, najvažniju poslovnu obavezu.

Ljubav: Veoma dobar dan imaće predstavnici ovog znaka za koketiranje i šarmiranje na širokom frontu, ipak, obratite pažnju na ljubomoru, i priče rekla – kazala.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Devica

Posao: Evo jednog radnog dana da većina osoba rođenih u znaku Device malo predahne, ili makar da se uz dobru organizaciju više nego uobičajeno oslone na najbliže saradnike.

Ljubav: Sreda bi mogao da bude dobar dan u sferi ljubavi, ukoliko ste skupili hrabrost da pokažete neku konkretniju inicijativu prema dragoj osobi.

Zdravlje: Fizička aktivnost na otvorenom bi vam prijala.

Vaga

Posao: Za veliki uložen rad i trud realno je da dobijete pohvale, ali vas mogu iznenaditi i ponude nekih osoba od ranije za novu saradnju ili angažovanje.

Ljubav: Iako dan suštinski nije loš za ljubavna dešavanja, uglavnom ćete se baviti nekim nebitnim detaljima iz prošlosti, i samo sebe i dragu osobu opteretiti bespotrebno.

Zdravlje: Osećaj fizičkog umora.

Škorpija

Posao: Nije neki posebno povoljan dan za ekstra rezultate na profesionalnom planu, ali itekako može biti dobar i efikasan za pregrupisavanje i reorganizaciju poslovnih ciljeva. Očekujte podršku i pomoć nekog od saradnika od poverenja.

Ljubav: Svi bitni parametri ukazuju na prosečan dan u sferi ljubavi, ali makar oni najtipičniji predstavnici Škorpije mogu na svoju inicijativu učiniti dan interesantnijim od očekivanog.

Zdravlje: Alergijske reakcije kože mogu vam izazvati manje probleme

Strelac

Posao: Bezmalo sve postavljene profesionalne ciljeve ostvarujete, ali po koju cenu. Danas bi trebalo da se pozabavite planom za bolje i ekonomičnije trošenje energije.

Ljubav: Prvenstveno ste usmereni ka sebi i sopstvenim ljubavnim potrebama, ali evo jednog dobrog dana da nešto više pažnje i vremena posvetite dragoj osobi.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

Jarac

Posao: Vredan i marljiv rad daje rezultate prvenstveno na duže staze, većina Jarčeva danas bi mogla dobiti i neku kratkoročnu profesionalnu satisfakciju.

Ljubav: Tipični predstavnici koji su slobodni i željni akcije na polju ljubavi, imaće danas povoljnu klimu da se pokažu i urade nešto konkretno.

Zdravlje: Nema razloga za veće zdravstvene brige.

Vodolija

Posao: Još jedan vrlo dobar dan očekuje Vodolije ukoliko imaju želje i volje da se profesionalno dokazuju, i čak pokrenu inicijativu za neke nove, avangardne poslovne ideje.

Ljubav: Ovo nije najpovoljniji dan da bilo šta forsirate u sferi ljubavi, bilo da želite raščišćavanje nekih nejasnoća sa voljenom osobom ili ste namerni za osvajačke akcije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Velika je verovatnoća da kraj radnog dana dočekate u pozitivnom raspoloženju, ponajviše zbog toga što ste uspešno rešili neke zapetljane situacije vezane za dokumentaciju i papirologiju.

Ljubav: Prilika za pokazivanje simpatija i koketiranje trebalo bi da bude više, na vama je da se aktivirate i napravite makar jedan korak u pokazivanju svojih aspiracija.

Zdravlje: Izuzev osećaja psihičkog umora nema većih zdravstvenih upozorenja, piše Astroputnik.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram