Dnevni horoskop za 10. 4: Vaga opuštenija nego inače

Foto: The CW / Planet / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Danas vas pritiska ljubomora i to na vrlo neobičan način. Napadate sve žive bez razloga, a zapravo vas uznemirava lični strah od samoće.

Bik

Prisvajate partnera kao da se plašite da će vas napustiti, što se svakako neće desiti. Ma koliko se umirili, nećete uspeti da obuzdate posesivnost.

Blizanci

Razbistrile su vam se misli pa ste prionuli na ono što vam je trenutno bitno, a to je posao. Imate potrebu da sprovedete odmah u delo neku ideju, ali se pričuvajte brzopletosti.

Rak

Opsedaju vas osećanja koja izazivaju potrebu da se dokazujete, jer drugačije ne umete da iskažete potrebe koje krijete. Tražite sigurnost na pogrešnom mestu.

Lav

Fokusirani ste na partnerske odnose. Ne vidite poentu u stalnom prepiranju, ali ne zaboravite da je ovo sada aktuelno jer ste ćutali u prošlosti.

Devica

Pročitaj još:

Nekoliko različitih informacija vam unose konfuziju, pa bi bilo dobro da u tišini sve izanalizirate. Situacija na poslu se menja, ali na bolje.

Vaga

Opušteniji ste nego inače, a sa partnerom pravite dogovore čiju realizaciju očekujete odmah. Brinete zbog novca previše.

Škorpija

Nemojte se ljutiti na druge zbog ličnog nezadovljstva. Pokušajte da oslušnete svoja osećanja i dobro procenite šta je to što trenutno može da vam donese mir.

Strelac

Trenutno ste ušuškani i na oblacima jer je konačno na polju ljubavi nastupila stabilizacija. Duhovitošću se branite od negativnosti.

Jarac

Odlično pazite šta ćete i kome ćete reći o čemu razmišljate. Uspostavljate balans na dnevnom nivou, što ćete se pozitivno odraziti na vaše zdravlje.

Vodolija

Komunikacija na poslu nije na zavidnom nivou, ali ipak uspevate da se sporazumete. Zaljubljnost vam vraća osmeh na lice.

Ribe

Očekujete previše od prijatelja i to vam remeti dan. Neko od njih će se povući jer niste odreagovali kao i obično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama: