Dnevni horoskop za 10. 9: Vage očekuje potpuni preokret u ljubavi

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 10. septembar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Iskoristite ovu nedelju da se odmorite i napunite baterije za narednu sedmicu. Prijaće vam porodično okupljanje i razgovori.

Ljubav: Nemate većih prepreka na ljubavnom planu danas, što u prevodu znači – prepustite se uživanju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Bikovi bi pored planiranog odmora mogli i da se pozabave pravljenjem nekih načelnih planova za narednu sedmicu, neće škoditi.

Ljubav: Posvetite se dragoj osobi, poklonite joj neki fini znak pažnje i uživajte u dobroj i opuštenoj atmosferi.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Budite racionalni koliko je to moguće kada su finansijske transakcije u pitanju. Neki troškovi bi mogli biti zaista nepotrebni danas.

Ljubav: Pustite neka stvari idu svojim tokom i ništa ne forsirajte. Potrudite se na svaki način da ugodite dragoj osobi.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Rak

Posao: Rakovi bi danas trebalo da budu u prvom planu, što znači podredite sve obaveze svojim potrebama i potrudite se da sebi priuštite neko malo zadovoljstvo.

Ljubav: Još lepša slika očekuje vas na ljubavnom planu. Mogli biste da sa voljenom osobom doživite trenutke za pamćenje.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Promenljivo raspoloženje moglo bi da zadesi Lavove ove nedelje, pa bi bilo dobro poslušati neki prijateljski savet.

Ljubav: Uglavnom bavljenje samim sobom i suočavanje sa sopstvenim dilemama i razmišljanjima mogli biste da očekujete danas.

Zdravlje: Rasteretite polje psihe, piše Astroputnik.

Devica

Posao: Device bi mogle danas da budu vrlo aktivne kada je u pitanju pomoć nekom od bliskih poslovnih saradnika.

Ljubav: Tu u poslovnom okruženju moguće je i poneka ljubavna varnica da sevne. Obratite pažnju.

Zdravlje: Osetljivost pluća.

Vaga

Posao: Još jedan aktivan i uspešan dan je pred Vagama. Akcenat bi mogao da bude, pre svega, na nekim manje zahtevnim obavezama.

Ljubav: Danas biste mogli na neke stvari konačno da stavite tačku i pokrenete teme za poboljšanje postojeće ljubavne situacije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Dobar dan je pred Škorpijama koje su poslovno povezane sa inostranstvom. Razmišljajte i o nekom vidu dodatnog usavršavanja.

Ljubav: Nije isključen susret sa osobom koju ste upoznali na nekom putovanju, pa eto prilike da fino proćaskate.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Ako je još nešto od zaostalih obaveza ostalo, onda imate prilike da danas sve privedete kraju. Ostatak dana posvetite se preko potrebnom odmoru.

Ljubav: Nije vreme da potežete neke priče iz prošlosti. Potrudite se da stvari posmatrate iz pozicije druge strane.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

Jarac

Posao: Obavite ono što je neodložno od obaveza, ispoštujte sebe i saradnike, a ostatak slobodnog vremena odmorite kako biste napunili baterije za novi radni ciklus.

Ljubav: Povoljan dan je pred vama da više pažnje posvetite ugađanju dragoj osobi, koja će i te kako znati da vam uzvrati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Dosta naporan dan je pred Vodolijama. Obaveza bi moglo biti napretek, što i nije novost. Neće biti smak sveta ukoliko nešto ostane i za sutra.

Ljubav: Iako biste možda želeli i imali volje da se posvetite ljubavnoj sferi, danas će vam to teško poći za rukom.

Zdravlje: Napravite balans između odmora i obaveza.

Ribe

Posao: Ribe bi trebalo da se pozabave aktivnim odmorom i opuštanjem. Prijala bi vam fizička aktivnost, sport, boravak na otvorenom.

Ljubav: Danas je nekako najvažnije da ne budete na kraj srca po pitanju ljubavnih odnosa.

Zdravlje: Solidno.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram