Dnevni horoskop za 10.8: Lavovi se zaljubljuju na prvi pogled

Foto: 20thCentFox Collection / Everett / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 10. avgust 2022.

Ovan

Posao: Ovaj radni bi mogao da protekne u nešto sporijem, ali sasvim zadovoljavajućem poslovnom ritmu za većinu Ovnova.

Ljubav: Na vama je da nekim nesmotrenim potezom ne izazovete zabunu, ili pogrešno tumačenje druge strane, imajte dovoljno poverenja i prepustite se.

Zdravlje: Osetljivost sitnih kostiju i zglobova.

Bik

Posao: Treći radni dan u sedmici, nije baš povoljan da se Bikovi opterete sa dodatnim obavezama. Mogući su manji nesporazumi u komunikaciji sa najbližim saradnicima.

Ljubav: Moguće su ozbiljnije nesuglasice. Pokušajte strpljenjem i staloženošću da ih izbegnete.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Blizanci

Posao: Potrudite se da u brzini ne napravite neku grešku, proveravajte više puta papirologiju.

Ljubav: Na emotivno-ljubavnom planu za očekivati je malo prijatno iznenađenje od nove simpatije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Vrlo je realno, da bez većih problema, rutinski, obavite najvažnije poslovne zadatke koje ste sebi postavili za ovaj radni dan.

Ljubav: Ukoliko razmišljate o podizanju vaših partnerskih odnosa na viši nivo, dobra je prilika da to iskreno i saopštite dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Ako ste sebi danas postavili više profesionalnih ciljeva hrabro napred, imate realne šanse da ih većinu ostvarite, samo se potrudite da ne raspete previše energije. Ne ustručavajte se da zatražite pomoć.

Ljubav: Slobodni Lavovi bi mogli da brzo ulete u neki odnos, jer će im se ukazati prilika za poznanstvo sa vrlo inteligentnom i harizmatičnom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Nema razloga za preveliku rezervisanost prema novim poslovnim iskušenjima koja se ove srede mogu naći pred vama. Hrabro napred.

Ljubav: Trebalo bi da imate povoljnu klimu u sferi ljubavi, bilo da održavate postojeće stanje partnerskih odnosa, ili sklapate nova poznanstva.

Zdravlje: Osetljivost grla, respiratornog sistema.

Vaga

Posao: Bez forsiranja svojih ideja i načina realizovanja dogovorenih profesionalnih projekata. Pozabavite se pre svega završavanjem prethodnih poslovnih zadataka.

Ljubav: Obratite pažnju na priče rekla – kazala, odnosno na neargumentovane i zlurade komentare koji vam mogu pristizati od osoba koje vam inače nisu naklonjene.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Nije realno očekivati bitne promene, za Škorpije bi danas bilo mudro da ne funkcionišu ishitreno i kroz impulsivnost, jer tako možete pokvariti svoje poslovne prilike.

Ljubav: Bilo bi dobro da u skladu sa svojom aktuelnom pozicijom date maksimalni doprinos, bilo da želite produbljivanje postojećih partnerskih relacija, ili završetak jedne i početak druge ljubavne priče.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Strelac

Posao: Imaćete sasvim solidne astrološke uslove da se pre svega uspešno posvetite završetku već započetih poslovnih obaveza.

Ljubav: Potencijalni sukob mišljenja sa voljenom osobom, po nekim bitnim pitanjima, možete prevaziđi ukoliko se oboje odlučite na neophodne ustupke.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Nije loš dan da većina Jarčeva profesionalno bude uspešna, mada zbog nekih promenjenih okolnosti ne onoliko koliko očekuju i mogu.

Ljubav: Prosečan dan čeka vas i kada su dešavanja na ljubavnom polju u pitanju. Bitno je da ne budete pasivni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Tokom ovog radnog dana, tipični predstavnici Vodolije mogu očekivati par prijatnih iznenađenja, pre svega od najbližih poslovnih saradnika.

Ljubav: Iznenađenja može biti i na polju ljubavi, gde se očekuje da pokažete svoju taktičnost i precizno definišete svoje stavove.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Bilo koja vrsta rasprave ili nesuglasica nije neophodna, to dodatno može pokvariti vaše postojeće poslovne relacije.

Ljubav: Iako vas može očekivati bar jedno zanimljivo poznanstvo, niste u fazonu da se sada vezujete, da gradite bilo šta ozbiljnije.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte, potreban vam je odmor, piše Astroputnik.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram