Dnevni horoskop za 10.8: Blizanci da se ubrzaju

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: Stephen Chung / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 10. avgust 2021.

OVAN

Posao: Imaćete mogućnosti za pokretanje nekih projekata koji su bili u zastoju, a više nego izvesno i realizaciju planiranih poslova, piše Astroputnik.

Ljubav: Nešto manje razloga za zadovoljstvo imate na polju ljubavnih dešavanja, pre svega zbog činjenice da se niste baš pretrgli u angažovanju.

Zdravlje: Osim fizičkog umora nema značajnijih upozorenja.

BIK

Posao: Imate povoljnu priliku da se pozabavite zaostalom papirologijom, dokumentacijom. Ne odlažite ove obaveze.

Ljubav: Nema naznaka za bitnije promene na vašem ljubavnom planu u odnosu na prethodni dan, a što će vam sasvim odgovarati.

Zdravlje: Preventivno zaštitite kožu od sunčevog zračenja.

BLIZANCI

Posao: Tokom ovog radnog dana Blizanci mogu biti efikasniji po pitanju dogovora ali znatno sporiji u realizaciji. Potrudite se da što bolje uskladite priču sa delovanjem.

Ljubav: Potrudite se da ne reagujete na svaku sitnicu, koja vam se ne sviđa u sferi ljubavi.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

RAK

Posao: Ovo nije naročito povoljan radni dan da se previše angažujete. Budite revnosni i odgovorni kada su osnovni poslovni zadaci u pitanju.

Ljubav: Vrlo dobre astrološke okolnosti pratiće vas tokom dana i na polju ljubavnih relacija. Budite opušteni i dobro raspoloženi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

LAV

Posao: Potencijalno, izuzetno uspešan radni dan nalazi se pred tipičnim Lavovima. Očekuje se da budete u svom dobrom energičnom ritmu.

Ljubav: U zavisnosti da li ste potrefili očekivanja drage osobe, danas biste mogli da budete ili prijatno iznenađeni, ili pak kritikovani.

Zdravlje: Odlično.

DEVICA

Posao: Jedan prosečan i pomalo traljav radni dan čeka najtipičnije predstavnike Devica. Neke situacije i dešavanja neće zavisiti od vas.

Ljubav: Tokom ovog dana osim običnih razgovora i planiranja, nemojte se previše naprezati i opterećivati nekim nebitnim detaljima.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

VAGA

Posao: Vrlo dobra astrološka klima tokom ovog petka predstavlja solidnu osnovu Vagama da se dodatno angažuju i uspešno završe poslovne obaveze. Ne donosite brzoplete odluke.

Ljubav: Pozabavite se ispravljanjem aktuelnih slabih partnerskih karika, potrebno je da se malo više angažujete.

Zdravlje: Moguća nesanica.

ŠKORPIJA

Posao: Iako biste mogli da očekujete dosta prepreka i izazova, nema razloga za zabrinutost, uspećete sa svime da se uz malo veće angažovanje izborite.

Ljubav: Nije isključeno da vas očekuju ljuboomorni komentari sa druge strane, koja bi mogla da se oseća pomalo zapostavljeno.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

STRELAC

Posao: Dosta obaveza očekuje Strelčeve od samog starta nove radne nedelje. Biće vam potrebna sva raspoloživa energija da se izborite sa brojnim izazovima koji vam mogu stizati sa različitih strana.

Ljubav: Posao će se gomilati velikom brzinom a vi ćete morati da stignete na više strana odjednom. Biće vam potrebna dobra organizacija.

Zdravlje: Psihofizički umor.

JARAC

Posao: Posla neće faliti Jarčevima danas, mada je veoma važno da formulišu na koju stranu će pogurati poslovne promene koje pristižu.

Ljubav: Klima na vašem ljubavnom horizontu nije najpovoljnija za važne dogovore sa dragom osobom, jer ćete biti u svom svetu i pomalo odsutni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

VODOLIJA

Posao: Vodolije će imati poseban priliv energije ovih dana pa možete pokazati sve svoje znanje i kvalitete na poslovnom planu vrlo uspešno i originalno.

Ljubav: Za one koji su u emotivnim vezama postoji razumevanje i sklad na svim osnovama i po svim pitanjima, osim po pitanju finansija. Trebalo bi da i to prevaziđete.

Zdravlje: Odlično.

RIBE

Posao: Imate potrebu da preispitujete sebe i svoje poteze i odluke iz prethodnog perioda, ali i da napravite neke drugačija rešenja nego do sada. Naoružajte se strpljenjem.

Ljubav: Sve prepreke možete zajednički prevazići strpljenjem i pre svega iskrenim razgovorom.

Zdravlje: Unosite dovoljno tečnosti u organizam.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram