Dnevni horoskop za 10. 6: Ribe da čuvaju tajnu

Dnevni horoskop
Foto: Profimedia.rs

Pročitajte dnevni horoskop za 10. jun 2020.

Ovan

Morate po svaku cenu zadržati pozitivnu sliku o sebi. Poslovne promene vam ne idu na ruku, ali zbog toga ne smete očajavati, već odmah stupite u akciju.

Bik

Ne vređajte se zbog nesporazuma i sitnih rasprava u ljubavnoj vezi jer je to sastavni deo odnosa. Vodite računa kako se odnosite prema kolegama.

Blizanci

Osećate strah zbog trenutne nemogućnosti da idete napred u životu, a sve zbog manje efikasnosti u poslu. Iskoristite šarm i duhovitost kako biste prevazišli krizu.

Rak

Očekuje vas interesantan razgovor u vezi sa poslovnom saradnjom koja može biti uspešna. Emocije vam ometaju logiku i racio, pa budite što prizemniji u odlučivanju.

Lav

Krijete dosta toga od voljene osobe, pa delujete nezainteresovano. Mogući su finansijski dobici koje morate pametno da rasporedite.

Devica

Morate da pristupite kompromisnim rešenjima i da se njih držite. Brzo menjate raspoloženja i niko ne može da utvrdi šta vam odgovara, a šta ne.

Vaga

Imate sve prilike i šanse da pokrenete ideju koja odavno čuči u vama. Budite uporni i ne plašite se prepreka.

Škorpija

Previše je mirno na sve strane i to vas zbunjuje. Iskoristite taj mir da uživajte na miru u svemu što ste zapustili.

Strelac

Sada je najbitnije da postavite jasne granice, u poslu i u ljubavi. Previše toga se dešava i zbog toga gubite bitne informacije.

Jarac

Moraćete brzo da reagujete danas, a pomoć potražite u svojim intelektualnim sposobnostima. Bićete primorani da brzo reagujete na zahteve drugih.

Vodolija

Promenljivost dinamike na poslu vas iscrpljuje i zbog toga ste napeti. U principu, volite brze promene, ali vam one sada ne prijaju, pa je potrebno da napravite pauzu.

Ribe

Pazite kome se poveravate i kome pričate svoje najveće tajne, jer će se naći neko ko će to iskoristiti protiv vas. Moguća su razočaranja u neke prijatelje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram