Dnevni horoskop za 10. 6: Pred Škorpijama nova ponuda za saradnju

dnevni horoskop
Foto: Katsiaryna Liuntova / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 10. jun 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Odličan dan je pred Ovnovima na profesionalnom planu. Posebno angažovanje imaće oni koji su poslovno povezani sa inostranstvom ili sa putovanjima.

Ljubav: Dan protkan pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem pratiće vas i na ljubavnom planu, pa eto prilike da sa dragom osobom provedete fine trenutke u nekom izlasku ili druženju sa dragim prijateljima.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Bik

Posao: Bikovima bi ovog dana najviše vremena moglo da oduzme sređivanje zaostale papirologije i eventualnih formalnosti iz prethodnog perioda. Ne bi bilo loše sve iskontrolisati kako biste izbegli plaćanje penala.

Ljubav: Nije isključen susret sa starom simpatijom, pa eto materijala za razmišljanje i preispitivanje.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Blizanci

Posao: Povoljan dan je pred Blizancima da svoje započete obaveze ostvare na vreme i ostatak vremena provedu u odmoru i rekreaciji.

Ljubav: Dan pred vama nije loš ukoliko želite da nekim finim gestom iznenadite dragu osobu. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Pune ruke posla imaće Rakovi ovog prvog dana vikenda. Iako nema nagoveštaja većih prepreka, vodite računa da se ne preopteretite obavezama.

Ljubav: Potrudite se da zbog poslovnih obaveza ne zapostavite ljubavnu sferu, sve se može kad se hoće.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Vrlo dobar radni dan nalazi se pred tipičnim Lavovima, naročito ako su planirali da najviše vremena i energije posvete sporednim poslićima, hobiju ili pak rekreaciji.

Ljubav: Još bolji astrološki aspekti pratiće vas na polju ljubavi. Uz vaš aktivan i energičan nastup, realno je da i druga strana ima šta da ponudi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, piše Astroputnik.

Devica

Posao: Device bi danas trebalo pre svega da se posvete aktivnostima vezanim za formalnosti i papirologiju, a ostatak vremena ostave za preko potreban odmor.

Ljubav: Odgovorno ponašanje i često preterivanje u formalnostima prati većinu Devica u bezmalo svim ljubavnim aktivnostima. Opustite se i ne razmišljajte previše.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Vaga

Posao: Ovaj dan bi mogao da protekne u prilično opuštenoj atmosferi, bar kod tipičnih Vaga. Nije isključeno da obavite par bitnih razgovora sa nekim od saradnika.

Ljubav: Bez najave nekih značajnijih preokreta na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana u odnosu na prethodni period.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Sve zacrtane obaveze Škorpije bi danas trebalo da završe bez većih problema. Moguća je i nova ponuda za saradnju.

Ljubav: Pojava vrlo intrigantne osobe na vašem ljubavnom horizontu mogla bi da vas baci u veliko iskušenje. Pažljivo sagledajte sopstvene želje i mogućnosti, a neće škoditi da se izokola malo raspitate.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Odličan dan je pred Strelčevima da sa dosta pozitivne energije i motivisani završe sve svoje planirane obaveze i ostatak dana posvete sebi i uživaju u krugu porodice.

Ljubav: Danas biste mogli da zablistate i u sferi ljubavi, pa eto prilike da nadoknadite neke sitne propuste.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Manje-više, sve je pod kontrolom i tipični Jarčevi imaju veoma realne šanse da sprovedu u delo sve planirane obaveze.

Ljubav: Budite fleksibilni i strpljivi danas i ne potežite neke stvari iz prošlosti kako ne biste izazvali nesporazume i nezadovoljstvo.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Vrlo povoljan dan je pred Vodolijama da se pozabave pokretanjem neke nove inicijative uz veliku pomoć prijateljski nastrojenih osoba iz bliskog poslovnog okruženja.

Ljubav: Bilo bi dobro da usmerite svoju energiju ka jednom cilju, iako izazovi mogu pristizati sa više strana.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Ribe

Posao: Dosta obaveza je pred tipičnim Ribama i ove subote. Izazove bi mogli da očekujete u sferi komunikacije i organizacije, pa budite dovoljno strpljivi i oprezni.

Ljubav: Od vas i vaše motivisanosti prvenstveno zavisi ishod današnjih potencijalnih ljubavnih dešavanja.

Zdravlje: Moguća slabija cirkulacija.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram