Dnevni horoskop za 10.5: Škorpije će se sudariti sa osobom sličnog temperamenta

Sličan se sličnom raduje, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za utorak, 10. maj 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: I tokom ovog dana biste mogli očekujete izvesne promene organizaciono-tehničke prirode, pa je savet da se naoružate strpljenjem. Moguć je i kraći put.

Ljubav: Moguće sitne nesporazume u komunikaciji sa dragom osobom, najbolje ćete rešiti strpljivim ponašanjem i razumevanjem.

Zdravlje: Povremeni padovi energije.

Bik

Posao: Veoma je važno da tokom ovog dana kontrolišete oštrinu izgovorenih reči prema poslovnim saradnicima, kako biste izbegli komplikacije u realizaciji zacrtanih planova.

Ljubav: I na polju ljubavni relacija ne bi bilo loše da priču svedete na što manju meru, jer su i u ovoj sferi mogući nesporazumi i pogrešno shvatanje i najbezazlenijih komentara.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Blizanci

Posao: Prilično zategnut odnos sa najbližim saradnicima možete da očekujte, a moguće je da ćete shvatiti i da su vam neki od njih radili iza leđa.

Ljubav: Nije povoljan dan za preuzimanje inicijative u sferi ljubavi, ali ni potezanju nekih priča vezanih za prošlost.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Verovatno će biti pokrenuta neka problematika iz prošlog perioda i najbolje je rešavati je mirne glave.

Ljubav: Trudite se da sve nesuglasice prevaziđete, jer biste u suprotnom mogli da stavite tačku na postojeću priču.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i sitnih kostiju.

Lav

Posao: Povoljnije okolnosti tokom ovog dana vam mogu pomoći da ležernije i uz manju potrošnju energije ostvarite planirane poslovne ciljeve.

Ljubav: Sitne čarke i prepucavanja trebalo bi da izbegnete, jer nećete time ništa dobro postići a možete dosta toga zakomplikovati u sferi ljubavi.

Zdravlje: Osetljivost kičme, zglobova.

Devica

Posao: Želite da požurite, a to može dovesti do grešaka ili do toga da dođete u sukob sa onima sa kojima sarađujete.

Ljubav: Bez nekih potencijalnih iznenađenja na vašem ljubavnom horizontu. Sve ide svojim tokom i u dobrom, pozitivnom smeru.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Moguće su promene u dogovorima i situacijama za koje ste smatrali da su već stopostotno rešene, što će vas možda vratiti malo unazad. Ne očajavajte, na neke stvari ne možemo uticati.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom partnerskom situacijom, nema razloga da bilo šta menjate.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpija

Posao: Očekuje vas puno obaveza i vi ćete povremeno biti ostavljeni na cedilu od strane onih koji bi trebali da vam pomognu, ali preguraćete i to.

Ljubav: Sjajan dan je za izlazak, druženje, a moguće je i novo poznanstvo sa osobom sličnog temperamenta. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Pokušajte da izbegnete oštrije verbalne prepirke sa autoritetima, moguće su kritike na vaš način rada zbog određenih propusta.

Ljubav: Pre svega neće vam biti lako da raščistite sa nekim simpatijama iz ljubavne prošlosti koje su se aktivirale, ali još komplikovanije je ako ostanete neodlučni i nedorečeni.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Jarac

Posao: Potrudite se da jako dobro slušate šta vam saradnici govore i da analizirate informacije koje dobijate, ovo su znaci na vašem putu koji vas vode ka nekim stabilnijim i boljim poslovnim dešavanjima.

Ljubav: Trebalo bi da energiju usmerite kroz ličnu inicijativu na neka lepa dešavanja, na pojačane zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vodolija

Posao: Mogući su problem u dogovorima, sa papirima, i rokovima. Posebno povedite računa o formalnostima, i rokovima prema institucijama, kako biste izbegli plaćanje penala.

Ljubav: Verovatno zbog trenutne preokupiranosti poslovnim obavezama, tek ljubavna sfera bi mogla da vam danas bude u totalno drugom planu.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Ribe

Posao: Sa nadređenima se ne svađajte, a gledajte da papirološka pitanja budu završena na vreme i bez grešaka, jer samo tako ćete situaciju držati pod vašom kontrolom.

Ljubav: Sagledajte iz svih uglova šta je to što vas koči i što vam smeta i pokušajte da ispravite, samim tim krenućete putem koji može da donese stabilniji odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća glavobolja, piše Astroputnik.

***

Bonus video: Najlepša jezera Srbije

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram