Dnevni horoskop za 10.4: Pred Škorpijama veliki poslovni uspeh

Foto: Cinzia Camela / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 10. april 2023.

Ovan

Posao: Nepremostivih prepreka nema i ne bi smelo da bude, na putu realizacije većine poslovnih zadataka za danas.

Ljubav: Ukoliko planirate neko zajedničko putovanje, povoljne su okolnosti dag a i realizujete. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Promenljiva radna sedmica je pred Bikovima. Ma koliko se vi trudili da neke stvari uvedete u normalne tokove to će iziskivati veliku psihofizičku aktivnost..

Ljubav: Delovanje iz drugog plana trebalo bi da bude osnovna preokupacija većine predstavnika ovog astrološkog znaka.

Zdravlje: Osetljivost probavnog trakta.

Blizanci

Posao: Bilo da je reč o povećanom obimu profesionalnih obaveza, ili da su u pitanju neki zaostali poslovi iz prethodnog perioda, Blizancima predstoji ozbiljan period u kome će na iskušenju biti njihova odgovornost ali i racionalnost.

Ljubav: Na ljubavnom planu ne bi trebalo da vam je dosadno. Bez obzira da li ste u braku ili pak slobodni očekuje se da budete dinamični i od akcije.

Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije.

Rak

Posao: Posmatrano iz ugla radne energije i motivacije pred Rakovima se nalazi jedna od uspešnijih sedmica za bezmalo sva profesionalna angažovanja.

Ljubav: Odličan period je pred vama ukoliko ste namerili da sa dragom osobom negde otputujete.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Lavove na polju profesionalnog angažovanja očekuje vrlo dobar početak, bez obzira da li su u pitanju standardne već započete obaveze, ili se otvore mogućnosti za pokretanje novih poslovnih projekata.

Ljubav: Postoji mogućnost da na brzinu uletite u neku ljubavnu vezu, koja ne obećava. Pokušajte da iskontrolišete svoju impulsivnost.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Za većinu Devica ova radna sedmica trebalo bi da predstavlja prvenstveno nastavak profesionalnih aktivnosti započetih u prethodnom periodu, sa akcentom na privođenje kraju, ako je ikako moguće, poslovnih procesa koji su zbog raznih razloga bili prolongirani.

Ljubav: Pred vama je povoljan period da realizujete krupnu promenu na polju ljubavi, bilo da želite neku potpuno novu priču ili da vam je namera samo da korigujete postojeće partnerske odnose.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Vaga

Posao: Ozbiljna iskušenja i donošenje nekoliko važnih odluka, očekuje najtipičnije Vage tokom ove radne sedmice. Pomenuta iskušenja odnose se pre svega na opterećenja zbog povećanog obima posla sa jedne, i potencijalnim padovima energije na drugoj strani.

Ljubav: Za sve tipične Vage dileme na polju ljubavnih odnosa, po nepisanom pravilu donose glavobolje i neodlučnost. Pre ili kasnije morate izabrati opciju.

Zdravlje: Smanjite nekako rasipanje energije.

Škorpija

Posao: Većina Škorpija trebalo bi da ima vrlo korektnu i uspešnu radnu sedmicu. Bezmalo sav napor i trud koji budete uložili, za očekivati je da vam se isplati.

Ljubav: Provodite što više vremena zajedno, otputujte negde, budite u kontaktu sa zajedničkim prijateljima i uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Na vama je da u zavisnosti od ličnih ambicija i raspoloživih sredstava, pokušate da krajne rezultate na poslovnom planu podignete na nivo više od proseka.

Ljubav: Osoba koju ste upoznali sve vas više privlači i ima naznaka ozbiljnoj i trajnoj ljubavnoj priči. Uživajte.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Jarac

Posao: Ova radna sedmica trebalo bi da donese većini Jarčeva dosta posla i profesionalnih obaveza, ali i više razloga da sledeći vikend dočekaju zadovoljniji nego što su bili na početku perioda

Ljubav: Nemojte preispitivati i izvlačiti neka ozbiljnija pitanja na dnevni red, više biste trebali da se usmerite na zadovoljstvo i zabavu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Budite uporni, nemojte odustajati od svojih ideja, ali potrudite se da potražite kompromisne module, uz određene lične ustupke možete očekivati i bolje razumevanje, makar par važnih osoba koje su bitne za realizaciju poslovnih ideja

Ljubav: Može biti razloga za nerviranje zbog osećaja da li kasnite sa reakcijama, ili jednostavno kao da niste na istoj talasnoj dužini sa osobom koja vas zanima.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Promenljiva radna sedmica je pred Ribama sa usponima i padovima, pa će biti malo teže pohvatati sve konce i organizovati se na pravi način.

Ljubav: Dosta razumevanja sa druge strane, ali i vašeg promišljanja i strpljivog ponašanja biće potrebno ukoliko želite da ovu sedmicu izgurate sa što manje kolateralne štete u sferi ljubavi.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, piše Astroputnik.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram