Dnevni horoskop za 10.3: Vage imaju tajnog obožavaoca

What If (2013) - filmstill
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pročitajte horoskop za 10. mart 2021. godine.

Ovan

Postoje sasvim realni izgledi da određena inicijativa bude pozitivno prihvaćena, naročito od onih sa viših pozicija hijerarhijske lestvice. Ako ste, već, nešto tako namerili, hrabro napred. Bez nagoveštaja krunijih promena i nekih ozbiljnijih poteza na polju emotivno-ljubavnih relacija, piše Astroputnik.

Bik

Najmanje je poželjno da forsirate samostalno delanje, naročito u sektorima inovativnih tehnologija i nedovoljno proverenih metoda rada. Zatražite pomoć proverenih saradnika. Poželjno je da budete aktivni i angažovani na polju ljubavi gde vas očekuju uzbudljivi zajednički trenuci.

Blizanci

Vrlo dobar radni dan je pred većinom tipičnih Blizanaca. Visok nivo radne energije i voljnog momenta valja pokušati iskoristiti na što je moguće bolji način. Lep dan biste mogli da očekujete i u sferi ljubavi, pod uslovom da ništa ne forsirate, već date drugoj strani dovoljno vremena za razmišljanje.

Rak

Pojačan obim obaveza očekuje Rakove, pa bi trebalo da se pozabave prvenstveno zaostalim obavezama, pre nego što prihvate nove. Bitno je da ne žurite već radite u skladu sa svojim mogućnostima. Podrška i razumevanje biće preko potrebni tipičnim Rakovima sa svih strana, a prva i prava se očekuje od voljene osobe.

Lav

Vrlo dobre astrološke predispozicije pratiće Lavove i tokom ovog dana, tako da se ne očekuju neki veći problemi u realizaciji zacrtanih obaveza. Pred vama je mnogo povoljniji period u bliskoj budućnosti, a eventualne verbalne sukobe sa dragom osobom pokušajte da ublažite.

Devica

Potrudite se da radite jednu po jednu stvar i nemojte sebe fizički preopterećivati, jer će kašnjenje biti manja šteta od eventualnih drugih propusta. Ništa se samo od sebe neće realizovati, na vama je da u skladu sa željama i mogućnostima budete aktivni i što konkretniji. Samo napred.

Vaga

Timski rad bio bi preporučljiv Vagama,kako bi savladali eventualne prepreke. Dosta vremena mogla bi vam oduzeti i neka sporedna aktivnost, hobi. Nemojte zanemariti mogućnost da saznate da ste duži period unazad predmet čežnje osobe koja je do sada bila ispod vašeg ljubavnog radara, što može biti pristojan materijal za najmanje jedan konkretan potez na polju emotivno – ljubavnih odnosa.

Škorpija

Za konkretnije poteze u smislu realizacije novih ideja valja još malo biti strpljiv i ne žuriti, ponajviše zbog mogućih tehničko – organizacionih problema i komplikacija. Dosta toga zavisi i od druge strane, jer za realizaciju visokih ljubavnih ciljeva nije dovoljna želja i volja jedne strane. Ipak, nemojte se demotivisati.

Strelac

Nemojte samo jednostrano, isključivo iz svog ugla posmatrati kompletnu poslovnu situaciju, jer ma koliko sve bilo u redu i pod vašom kontrolom, nije isključeno da dođe do naglih zaokreta, koje valja ukalkulisati u opšti plan delovanja. Impulsivnost predstavnika ovog znaka glavni je razlog što često prvo urade pa tek onda razmisle, a tako nešto u situaciji kada je na pomolu novo intrigantno poznanstvo nikako nije poželjno.

Jarac

Kretanja energetskih strujanja koja vladaju jarčevskim profesionalnim delom neba ukazuju na potrebu da se više stvarii ponovi, možda čak i zastane dok ne prođe mini talas nepovoljnih okolnosti, pa tek onda nastavi ka postavljenom cilju. Pokušajte da svoje želje i očekivanja uskladite sa potrebama i željama druge strane, jedino tako ćete postići obostrano zadovojstvo.

Vodolija

Pozitivna astrološka klima za poslovne aktivnosti, bilo da je reč o novim idejama i projektima ili da je u pitanju nastavak realizacije započetih starih obaveza pratiće Vodolije i tokom ovog dana. Pozitivnu energiju valjalo bi preusmeriti i na ljubavnu sferu, u smislu preuzimanja inicijative i preduzimanju nekog konkretnog finog  poteza.

Ribe

Ritam malo napred, malo nazad na polju profesionalnih delatnosti pratiće najveći broj predstavnika ovog znaka tokom ovog dana. Više puta proveravajte stvari, i fokusirajte se na osobe koje vam mogu pomoći. Potencijalno odličan dan vas očekuje na polju ljubavi, gde se neke kockice konačno mogu uklopiti u vaš ljubavni mozaik, pa budite prirodni i opušteni i uživajte u svakom trenutku.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram