Dnevni horoskop za 10. 2: Blizance čeka ljubav iza ćoška

Dnevni horoskop; Foto: 20thCentFox Collection / Everett / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 10. februar 2021.

OVAN

Posao: Opušten radni dan je pred većinom Ovnova. Poslovne pozicije trebalo bi da budu uglavnom stabilne, bez nagoveštaja da dođe do značajnijih korekcija do sledećeg vikenda, pa eto prilike da uživate i u nekoj fizičkoj aktivnosti, rekreaciji, piše Astroputnik.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje drage osobe može vam biti iritirajuće, pa bi trebalo da pokažete više razumevanja i smanjite očekivanja.

Zdravlje: Nema razloga za zabrintost.

BIK

Posao: I tokom ovog dana možete očekivati stabilan i kontinuiran priliv radne energije, pa uz solidan voljni momenat, eto dobre osnove da većinu poslovnih ciljeva ostvarite bez većih problema.

Ljubav: Malo talasanja sigurno neće škoditi kada su ljubavna dešavanja u pitanju, a vi se potrudite da zaštitite svoje interese.

Zdravlje: Odlično.

 

BLIZANCI

Posao: Još jedan vrlo dobar radni dan je pred tipičnim Blizancima, ali budite racionalni sa radnom energijom, jer želje i namere mogu biti često iznad objektivnih mogućnosti u datom trenutku.

Ljubav: Novo poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom vrednom pažnje  mogli biste da očekujete tokom ovog dana, pa evo prilike da zablistate i pokažete svoj zavodnički šarm.

Zdravlje: Odlično.

RAK

Posao: Vredni Rakovi imaće dosta obaveza i ove srede, ali razloga za zabrinutost nema, sve ćete stići na veme da završite.

Ljubav: Promenljiva i nestabilna ljubavna klima ovih dana najavljuje oprezno ponašanje i prvenstveno vođenje računa o već postojećoj situaciji privatnog života.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

LAV

Posao: Ovo nije  povoljan period za grandiozne planove i rezultate na poslovnom planu, već pre svega da pokušate izvući maksimum sa što manje potrošene energije.

Ljubav: Počev od veoma izraženog šarma i pozitivne lavovske energije, preko širokog polja za nova poznanstva, pa do vrlo visokog naboja strasti sve su ovo elementi koji Lavovima daju sasvim dovoljno motiva za razne ljubavne akcije.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

 

DEVICA

Posao:  Suštinski, nema ništa kapitalno novo u najavi dešavanja za ovu sredu kod većine osoba rođenih u znaku Device. Sve ide svojim ustaljenim tokom.

Ljubav: Nije najpovoljniji dan za konkretne ljubavne poteze. Ipak pokušajte da potencijalno nezadovoljstvo ublažite iskrenim razgovorom sa dragom osobom.

Zdravlje: Stres, napetost.

 

VAGA

Posao: Period uglavnom pogodnih okolnosti za profesionalno angažovanje većine Vaga trebalo bi da bude nastavljen i tokom ove srede, posebno na polju komunikacije i saradnje sa bliskim poslovnim okruženjem.

Ljubav: Dosta toga kada je u pitanju dalji razvoj situacije zavisi od vas i od vaše procene. Ne dozvolite sebi donošenje ishitrenih poteza.

Zdravlje: Izbegavajte nagle pokrete.

 

ŠKORPIJA

Posao: Pre svega, važno je da kvalitetno i odgovorno završite prethodno započete poslovne obaveze, pa tek onda se posvetite planovima za nove profesionalne poduhvate.

Ljubav: Primarni fokus i posvećenost profesionalnim obavezama neće ostaviti većini Škorpija mnogo vremena i energije za ljubavnu sferu.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

 

STRELAC

Posao: Potencijalno vrlo dobar dan na polju profesionalnih aktivnosti očekuje tipične Strelčeve,  ipak nemojte preterivati, naročito kada su fizička opterećenja u pitanju i očekivanja da sve dogovoreno realizujete odmah, na prvu loptu.

Ljubav: Nije lako odupreti se izazovima, posebno kada dobijate fine signale sa dve – tri strane, ali postavite sebi prioritete i shodno tome zauzmite stav, imaćete više razloga za zadovoljstvo.

Zdravlje: Odlično.

 

JARAC

Posao: Konstelacija nebeskih tela ukazuje da nije preporučljivo da pošto poto gurate neke svoje ideje, jer bez obzira koliko uporni i istrajni bili, nisu velike šanse da odmaknete dalje od proseka.

Ljubav: Bilo kakvo zaletanje i naglost u donošenju važnih odluka može dovesti do velikih komplikacija sa ozbiljnim posledicama i krupnim promenama, zato se potrudite da budite smireni i pokažite dozu fleksibilnosti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

 

VODOLIJA

Posao: Kontinuitet nije na listi vodilijskih aduta, odnosno među pozitivnim karakteristikama u bilo kojoj sferi života, međutim ovih dana baš će kontinuitet u izvršavanju obaveza dominirati što se posla tiče. Samo napred.

Ljubav: Za očekivati je da većina vodolijske populacije uspešno iskoristi vrlo izraženu naklonost kosmičke energije za aktivnosti na polju emotivno – ljubavnih odnosa, šta god to pojedinačno značilo. Uživajte.

Zdravlje: Mogući respiratorni problemi.

 

RIBE

Posao: Solidan nivo radne energije i profesionalan odnos prema obavezama biće osnovni aduti pripadnicima ovog znaka u nameri da savladaju glavne poslovne prepreke bez većih zastoja.

Ljubav: Sve što vam na prvi pogled bude kristalno jasno može se okrenuti naglavačke u veoma kratkom vremenskom intervalu, a neke stvari koje vas inače najmanje tangiraju mogu se ispostaviti kao korisne za polje emotivno – ljubavnih relacija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram