Dnevni horoskop za 10. 12: Ovan blista u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 10. decembar 2022. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Verovatno ništa posebno, ali u granicama korektnog trebalo bi da bude ovaj radni dan za većinu Ovnova. Akcenat bi vam mogao biti na aktivnostima vezanim za kuću.

Ljubav: Kada je reč o dešavanjima u sferi ljubavi, u najavi je vrlo dobar dan da zablistate i osvojite nečije simpatije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Prvi dan vikenda nikako nije povoljan dan da Bikovi započinju važne razgovore i pregovore o novim profesionalnim projektima.

Ljubav: Ako bude važnih ljubavnih tema za diskusiju sa voljenom osobom, bilo bi dobro da ih nekako odložite za bolji period.

Zdravlje: Moguća nervoza, piše Astroputnik.

Blizanci

Posao: Vrlo dobar radni dan nalazi se pred tipičnim Blizancima, naročito ako su planirali da najviše vremena i energije posvete sporednim aktivnostima.

Ljubav: Još bolji astrološki aspekti pratiće vas na polju ljubavnih odnosa. Treba da se opustite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Iako ste možda planirali da veći deo ove subote radite po kući, vrlo je moguće da će vas neko od prijatelja izvući napolje na druženje.

Ljubav: Trebaće vam podrška i razumevanje od drage osobe kako biste što lakše prebrodili par mogućih kriznih situacija u sferi ljubavi tokom ovog dana.

Zdravlje: Povedite računa o redovnosti i pravilnosti ishrane.

Lav

Posao: Suštinski nije loš dan da se Lavovi angažuju i uspešno odrade neke zaostale obaveze. Ipak, nemojte ništa forsirati ukoliko nije neophodno.

Ljubav: Uživajte u dobrim stvarima, pokušajte da korigujete sitnice kojima niste zadovoljni, okružite se pozitivnim osobama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Tokom većeg dela prvog dana vikenda Device čeka dosta obaveza, ali i par nesporazuma sa najbližim saradnicima. Biće dovoljno da pokažete malo više razumevanja.

Ljubav: Ako ste nešto prethodnih dana započeli na planu ljubavnih relacija, danas biste mogli uspešno da konkretizujete, odnosno da se približite krajnjem cilju.

Zdravlje: Pokušajte da napravite što bolji balans između rada i odmora.

Vaga

Posao: Ovaj dan bi mogao da protekne u nešto opuštenoj atmosferi u odnosu na prethodne. Ono osnovno odradite, ostalo ostavite za neki drugi dan.

Ljubav: Korigujte nerealna očekivanja i biće manje razloga da budete nezadovoljni na kraju dana u sferi ljubavi.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Škorpija

Posao: Uz dosta već isplaniranih obaveza, vrlo je realno da vam se nametnu još neke sitne, onako sa strane, tek da vam bude preko glave.

Ljubav: Više dobrih stvari danas bi moglo da vam se dogodi u sferi ljubavi, a na vama je da date doprinos onome što je prioritet na listi želja.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Strelac

Posao: Ako uspete da sprovedete okvirni plan, imate odlične šanse da kraj dana dočekate zadovoljniji nego što ste očekivali. Organizacija je ključna.

Ljubav: Razloga za važne odluke na polju ljubavnih relacija danas verovatno neće biti. Ipak, i one malo manje značajne ne treba lomiti preko kolena.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Jarac

Posao: Manje-više, sve je pod kontrolom i tipični Jarčevi imaju veoma realne šanse da danas sprovedu u delo sve zamisli.

Ljubav: Na ljubavnom planu kontrola vam nije potrebna ukoliko imate dovoljno poverenja u voljenu osobu.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: Nema razloga za krupne probleme, ali Vodolije danas mogu biti vrlo nervozne i sa minimumom razumevanja prema onima koji drugačije misle.

Ljubav: Razlike u ljubavnim stavovima zahtevaju traženje kompromisa, što vam ove subote neće biti uopšte lako.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Ribe

Posao: Tokom ovog dana većina Riba trebalo bi da bude solidno raspoložena za obavljanje svih planiranih poslova. Nemojte se samo preforsirati fizički.

Ljubav: Jedna važna stvar u sferi ljubavi već duži period vam kvari planove. Evo dana kada biste mogli da se konačno suočite i uhvatite ukoštac sa problemom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram