Dnevni horoskop za 10.12: Devicama sledi novčani dobitak

Foto: Kappa / Juicy Couture / BEEM / Beem / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 10. decembar 2020. godine.

Ovan

Sasvim solidan radni dan je pred tipičnim Ovnovima da bez većih problema ostvare zacrtane ciljeve i velikodušno ponude pomoć nekom od bliskih saradnika. Umerenost u svemu i suptilno ponašanje biće sasvim dovoljni da postojeće ljubavne konce zadržite u vašim rukama.

Bik

Nove promenjene okolnosti ovog dana ne bi trebalo da utiču negativno na Bikove te uz malo diplomatije i taktike uspećete da iznađete najbolje rešenje. Lep dan je pred vama u sferi ljubavi ukoliko ste odlučili da priredite prijatno iznenađenje vašoj dragoj osobi. Uživajte, piše Astroputnik.

Blizanci

Dobijanje konkretne satisfakcije za prethodno uložen rad i trud ili predlog za bar minimalno napredovanje na hijerarhijskoj lestvici moguće je da vas danas prijatno iznenadi. Dobar je dan za neko novo poznanstvo bazirano na opuštenoj priči, flertu. Za konkretnije ljubavne poteze sačekajte povoljniji period.

Rak

Evo jednog opuštenijeg radnog dana za tipične predstavnike Rakova da se prilično fokusirani i bez većih problema izbore sa svim potencijalnim preprekama. Podelite svoje snove i maštanja sa vašom dragom osobom, dobra je prilika da poradite na dodatnom zbližavanju i podizanju veze na viši nivo. Opustite se i uživajte.

Lav

Još jedan u nizu odličnih  radnih dana je pred tipičnim Lavovima. Praktično na svim poljima, počev od komunikacije te preko organizacije i realizacije, sve bi trebalo da bude na nivou iznad proseka.  Ukoliko ste uskladili svoje želje i očekivanja na emotivno-ljubavnom planu, samo napred,  izazova ne bi trebalo da nedostaje.

Devica

Fokusirajte se na praktično odrađivanje započetih obaveza, ali  i neku od vaših kreativnih ideja mogli biste danas da aktivirate. Moguć finansijski dobitak. Mnogo lepše stvari vas očekuju na vašem ljubavnom planu gde bi fokus trebalo da vam bude na spontanom izražavanju vaših najfinijih emocija voljenoj osobi.

Vaga

Uz dobru strategiju i dozu strpljivosti Vage ne bi trebalo da imaju većih prepreka na polju posla tokom ovog četvrtka. Dosta kontradiktornih informacija vezanih za osobu koja vam se dopada može stizati do vas. Raspitajte se malo bolje pre nego što preduzmete konkretan korak.

Škorpija

Ne bi bilo loše da par puta proverite urađeno i da li ste ispoštovali rokove i prateću papirologiju  kako bi izbegli potencijalne greške i plaćanje penala. Ne budite strogi prema sebi, posvetite se sopststvenim željama i uživajte u podršci i pažnji koje vam danas stižu od drage osobe.

Strelac

Nemojte se rasplinuti na više strana ovog dana. Poradite na prioritetima pa korak po korak krenite u realizaciju. Nije loš dan da se pozabavite preispitivanjem sopstvenih želja i i nteresa na polju emotivno-ljubavnih relacija.

Jarac

Pokažite razumevanje i strpljenje ukoliko tokom ovog dana neke vaše ideje ili projekti ne naiđu na odobravanje u poslovnom okruženju. BIće boljih prilika za njihovo pokretanje u bliskoj budućnosti. Trebalo bi da uživate u razumevanju i naklonosti koju vam pokazuje vaša voljena osoba. Ne bi bilo loše da na približan način uzvratite.

Vodolija

Današnju pozitivnu energiju i motivaciju Vodolije bi mogle da posvete predstavljanju najnovijih ideja i strategija uz veliku mogućnost da dobiju adekvatnu podršku od strane najbližih saradnika. Samo napred. Budite opušteni i pripravni da na adekvatan način odogovrite na pozitivne signale koji vam mogu danas pristizati iz profesionalnog okruženja.

Ribe

Nemojte zanemariti sitnice formalne prirode, kako bi kraj radne sedmice dočekali mirnije glave i boljeg raspoloženja. Bilo bi lepo kada biste vaše kreativne i sanjalačke ljubavne ideje danas podelili sa vašom dragom osobom.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram