Dnevni horoskop za 10.08: Lav je pun sjajnih ideja

Romeo i Julija
Foto: Rights Managed / Mary Evans Picture Librar / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile danas.

Ovan

Danas smirujete strasti i spuštate se na zemlju i razmišljate o novcu i sigurnosti. Pomoć potražite od bliske ženske osobe.

Bik

Imaćete neverovatnu potrebu da se iskontrolišete u svakom segmetu života. Ovo vam vrlo verovatno neće poći za rukom, pa ćete ipak imati neki ispad ili sukob.

Blizanci

Osećate neki unutrašnji pritisak jer vrtite u glavi kako da dovedete polje finansija u red. Ukoliko nemate posao sada je šansa da ga pronađete.

Rak

Danas se osećate konačno stabilno, kako u glavi tako i u vezi sa emocijama. Razmišljate racionalno i takve su vam i reakcije, što će mnoge iznenaditi.

Lav

Produktivni ste na poslu i to vam smiruje paniku zbog pogrešnih uverenja o sopstvenim mogućnostima. Dobijate sjajne ideje.

Devica

Otvorenije pričate o onome što vas muči, samo pazite da ne počnete sa optužbama na tuđi račun. Neće vam pomoći samosažaljenje, nego konkretna akcija.

Vaga

Uzbudljiv i iznenadni razgovor sa prijateljem će vas toliko oraspoložiti da ćete konačno shvatiti šta je to što vam najviše nedostaje. Očekuje vas lep provod.

Škorpija

Gazite hrabro ka cilju koji ste zacrtali, dok jednim okom budno pratite poteze ljubavnog partnera. Trenutno nikome ne verujete, pa zato imate sumnje.

Strelac

Partnerski odnosi su postali veseliji i pozitivniji, pa se to odražava i na vaše samopouzdanje na poslu. Čekanje na neki poslovni dogovor vas iscrpljuje.

Jarac

Sitni troškovi su se lako pretvorili u velike, pa povedite računa jer domino efekat neće sam od sebe prestati. Partnerski odnosi su vam izvor sigurnosti, ali i zabave.

Vodolija

Neko iz porodice pokušava da vam nametne tempo, što vas ljuti. Bučniji ste nego inače, što samo znači da odmah izbacujete iz sebe nezadovoljstvo.

Ribe

Raspoloženi ste za malo neobičniju komunikaciju, te ćete se okrenuti nekom prijatelju ili neobaveznom piću na koje ćete biti pozvani. Stabilnije su vam misli.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram