Dnevni horoskop za 1.9: Lav neka izbegava svađe

NikoL Kidman
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde savetuju danas u vezi sa poslom, ljubavlju i zdravljem.

Ovan

Posao: Današnje angažovanje većine Ovnova moglo bi da bude usmereno na traženje kompromisnih rešenja vezanih za privođenje kraju nekih nedovršenih starih poslovnih zadataka. Budite strpljivi u ophođenju sa saradnicima.

Ljubav: Uz dovoljno taktike mogli biste da ovaj dan začinite finim trenucima u opuštenoj atmosferi sa dragom osobom. Trud se kod vas uvek isplati.

Zdravlje: Sasvim solidno, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Budite strpljivi i detaljni, i nemojte žuriti sa završavanjem kako tekućih tako i zaostalih obaveza.

Ljubav: Bez nekih konkretnih akcija i promena u najavi tokom ovog dana na vašem ljubavnom polju, što vam daje dovoljno vremena da o svemu razmislite.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

Posao: Dodatno angažovanje na polju poslovnih aktivnosti, kao i stabilan priliv radne energije i motivisanost daju priliku Blizancima da se pozabave pokretanjem nekih novih ideja, na opšte zadovoljstvo.

Ljubav: Kritike od strane voljene osobe trebalo bi da uzmete u obzir, i pozabavite se pre svega sopstvenim ponašanjem kako bi izbegli potencijalne nesporazume.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Uz nešto boju organizaciju trebalo bi da bez većeg opterećenja završite sve poslovne aktivnosti, onako kako ste i zamislili.

Ljubav: Bez značajnijih promena na ljubavnom planu u odnosu na prethodni dan. Vreme je da raščistite sa dilemama koje vas muče.

Zdravlje: Pad energije.

Lav

Posao: Pokušajte da smireno i sa što neutralnijim stavom izbegnete potencijalne nesporazume i verbalne sukobe sa osobama od autoriteta. Shvatite sve kao prolaznu lošu fazu.

Ljubav: Uz malo truda i ličnog šarma mogli biste da napravite prijatno iznenađenje dragoj osobi. Potrebno vam je opuštanje.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Devica

Posao: Promene na poslovnom vidiku se polako naziru. Budite strpljivi i detaljni, ali i profesionalni prema poslu, i trud će vam se svakako isplatiti u budućem periodu.

Ljubav: Veliko iskušenje u kojem se nalazite, zahteva od vas i konkretne odluke. Kako god, trebalo bi da prethodno realno sagledate situaciju.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vaga

Posao: Evidentno je da ćete biti prilično zatrpani poslovnim obavezama danas, ali sve uspevate da završite bez problema.

Ljubav: Sasvim povoljan dan očekuje vas i na polju ljubavnih dešavanja. Opustite se i uživajte u prijatnim trenucima sa dragom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Nije isključeno da dobijete novu poslovnu ponudu, poziv za saradnju o kojoj svakako vredi razmisliti. Polako dolazi i vaših pet minuta.

Ljubav: Zbog sveukupnog angažovanja i preokupacije dešavanjima na polju profesionalnih delatnosti, neće vam danas baš ostati mnogo vremena i energije za neku ozbiljniju posvećenost ljubavnom segmentu.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Posao: Mogući novi poslovni dogovori su na pomolu. Ne žurite sa odlukama i zaključcima, obuzdajte nestrpljenje.

Ljubav: Sticaj pozitivnih okolnosti ide vam na ruku da ove srede očekujete i više prijatnih ljubavnih iznenađenja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao:Neki iznenadni pritisci posebno od strane nadređenih osoba mogu vam poremetiti dnevnu rutinu, terajući vas da se bakćete sa nečim što ste već mislili da ste završili, ali i to ćete uspešno izgurati.

Ljubav: Ništa bitno novo nije realno očekivati danas u sferi vašeg ljubavnog života. Zadovoljni uživajte, ostali sačekajte bolji period za krupnije akcije.

Zdravlje: Psihička preopterećenost.

Vodolija

Posao: Manje-više Vodolije bi trebalo da sve poslovne konce drže pod kontrolom, posebno ukoliko nisu preskočili redosled obaveza.

Ljubav: Dan je kao poručen za opuštanje, možda neki izlet ili omiljena zajednička aktivnost učini da se osetite još živahnije i zaljubljenije. Uživajte.

Zdravlje: Unesite što više kretanja, fizičke aktivnosti, prijaće vam itekako.

Ribe

Posao: Sve ide svojim tokom, možda to vama baš i ne izgleda tako, ali nema razloga da stepite od nekih neočekivanih nepovoljnih situacija.

Ljubav: Očekuje vas sasvim solidna prilika da uživate u pažnji koju dobijate od strane voljene osobe. Potrudite se da uzvratite na adekvatan način.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Bonus video: Kućni ljubimci za mirnii život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram