Dnevni horoskop za 1. 7: Vodolija da spusti gard

Dnevni horoskop
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 1. jul 2020.

Ovan

Od vas se očekuju mnogo veći i bolji rezultati, ali trenutno ne možete da ih pružite nadređenima. Pritisak neće popustiti uskoro pa štedite sebe maksimalno.

Bik

Morate da napravite jasan i precizan plan za naredni period. Izuzetno ste osetljivi u komunikaciji sa braćom ili sestrama.

Blizanci

Ukoliko želite da neko bude iskren sa vama, budite isti takvi i prema drugima. Postavljate sebi mnogo pitanja u vezi sa poslom, na koje još uvek nemate odgovore i zbog toga se preterano opterećujete.

Rak

Suočićete se sa nizom problema na poslu, ali vam ništa neće specijalno zasmetati kao iritantan odgovor na poruku od nekog od članova porodice. Nemojte se trošiti na stare priče i ponavljanja.

Lav

Imate osećaj da vam na poslu daju pogrešna uputstva i informacije, pa proveravajte sve dva puta. Imate osećaj da vas prijatelji ignorišu.

Devica

Ne dopada vam se princip rada, ali ipak se odlučujete da ne prigovarate, što je uspeh kada ste vi u pitanju. Ukoliko ste slobodni, stidljivo odgovarate na poruke simpatiji.

Vaga

Polako otkrivate svoje uspavane talente i zbog toga ste srećni najviše. Polako se okrenite stvarima i hobijima koje volite.

Škorpija

Danas koristite kreativnost maksimalno jer će vam biti potrebna pri rešavanju nekih poslovnih zadataka. Mogući su neki sitni zdravstveni problemi.

Strelac

Danas sebi postavite najbitnija pitanja, koga volite i šta za sebe želite. Budite u kontaktu samo sa osobama koje vam bude inspiraciju.

Jarac

Neraspoloženi ste i jedva čekate da pobegnete od posla. Privatni život vam je mnogo lepši i dinamičniji.

Vodolija

Vaše samopuzdanje je na vrhuncu i ne dozvoljavate nikome da vam zameri nešto. Spustite gard naspram partnera.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram