Dnevni horoskop za 1.6: Strelčevima se sve okreće naglavačke

fitnes; joga; vežbanje
Foto: Rachel Torres / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 1. jun 2021. godine.

Ovan

Angažovanost i vrednoća Ovnova trebalo bi daju dobre profesionalne rezultate i ovog dana, gde vas očekuju ustaljene tekuće obaveze. Najverovatnije imate jake motive da se angažujete i na polju ljubavi, pa se očekuje preuzimanje inicijative i bar jedan dobar plan sproveden u delo.

Bik

Stvari idu uglavnom svojim prirodnim tokom i ovog radnog dana kod većine Bikova na profesionalnom planu. Imaćete podršku bliskih saradnika. Glavni razlozi za eventualne promene raspoloženja, najverovatnije nalaze se u nesporazumima u komunikaciji sa dragom osobom. Pokušajte da to nekako prevaziđete.

Blizanci

Pojačan obim posla očekuje Blizance i ovog utorka, pa se očekuje da maksimalno prionete na posao, a sav trud će vam se itekako isplatiti. Nastavlja se period povoljnih aspekata za sve vrste ljubavnih akcija, stoga ne razmišljajte mnogo, već spremno krenite u neki izlazak, provod. Budite veseli i opušteni.

Rak

Promenljiva situacija na poslovnom planu mogla a bi da vas očekuje i danas, budite spremni da se prilagodite koliko je to u vašoj moći, jer neke stvari ne zavise od vas. Zbog poslovnih trzavica oni koji su u vezama mogu imati probleme u komunikaciji sa partnerom. Pokažite dovoljno strpljenja prema drugoj strani.

Lav

Pomoć nekog od proverenih saradnika mogla bi danas da vam izuzetno koristi, kada je rešavanje određenih komplikovanih situacija u pitanju. Ne ustručavajte seda je zatražite, ovako ćete samo silno vreme potrošiti nervirajući se. Poziva za izlazak, druženje i uopšte uživanje u prijatnom društvu dragih osoba mogli biste da očekujete i danas. Priključite se veseloj družini.

Devica

Povremeni naleti radne energije i elana, daće danas Devicama fine mogućnosti za nove poslovne uzlete. Samo napred. Tokom ove nedelje mogli biste uložiti trud i energiju u zajedničko opremanje životnog prostora. Neke ideje već imate u glavi, pokrenite ih zajednički.

Vaga

Posao bi mogao da iziskuje mnogo energije, biće vam potrebna pomoć pa se nemojte ustručavati da je potražite na više proverenih mesta. Kod zauzetih predstavnika su mogući problemi vezani za prošlost, što može izazvati nesporazume u komunikaciji. Trebaće vam diplomatski pristup problemu.

Škorpija

Potrebno da ne propustite neke sitne detalje i precizno proanalizirate svaki izveštaj od saradnika kako se ne bi potkrali neki veći propusti. Na kraju bi sve trebalo da dođe na svoje mesto. Dobro raspoloženje i opuštena atmosfera su sve što vam je danas potrebno, pa se potrudite da to sebi i dragoj osobi priuštite.

Strelac

Vrlo verovatno je da vas očekuju važni poslovni dogovori i novi kontakti moguće i sa inostranstvom. Bezmalo sve u sferi ljubavi, tokom ovog dana, može se okrenuti naglavačke. Nemojte biti suviše nepoverljivi prema dragoj osobi, pokušajte da pronađete izlaz u otvorenom razgovoru.

Jarac

I danas biste mogli da očekujete dosta naporan dan uz posebno naglašen oprez u komunikaciji sa bliskim saradnicima. Ne vole svi da čuju istinu, a vama će biti potrebno da je iskažete.Sitne čarke i nesporazume najbolje ćete izgladiti strpljenjem i kompromisom.

Vodolija

Postavite nove ciljeve i načine kako ih realizovati i nema razloga za bojazan da u svemu tome nećete uspeti. Opušten dan je pred vama za uživanje u razmeni onih najfinijih emocija sa dragom osobom. Uživajte.

Ribe

Drugi radni dan ove nedelje donosi nekoliko potencijalno zamršenih poslovnih situacija, u kojima bi najtipičnije Ribe trebalo da pokažu dovoljno strpljenja. Praktično ništa neće biti lako za vas u sferi ljubavi tokom ovog utorka. Budite ozbiljni, odgovorni ali i dovoljno fleksibilni.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram