Dnevni horoskop za 1. 5: Pred Strelcem veliko iznenađenje

karneval
Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 1. maj 2021. godine.

Ovan

Prvi dan u novom mesecu, osobama rođenim u znaku Ovna donosi dobru motivaciju, ali nešto slabiju poslovnu efikasnost, što je i logično. Budite što je moguće opušteniji i prepustite se nežnim osećanjima prema dragoj osobi. Eto recepta za dobar dan, piše Astroputnik.

Bik

Iskoristite ovaj dan maksimalno da se od svega odmorite uz što manje zamaranja i razmišljanja. Neke kontakte ostvarene prethodnih dana valja proveriti, a ova subota može vam namestiti bar jednu povoljnu situaciju da to uradite u sferi ljubavi.

Blizanci

Prilično turbulentna radna sedmica je iza tipičnih Blizanaca, pa je nekako najlogičnije da ovaj dan uspore i angažuju se samo onoliko koliko je neophodno. Početak jednog od najlepših meseca u godini, mogao bi da protekne u znaku nekoliko novih, veoma interesantnih poznanstava. Uživajte.

Rak

Sjajan dan je pred Rakovima da se konačno opuste i smanje radne aktivnosti na što manju moguću meru. Ova subota donosi vrlo povoljnu klimu i na vašem nebu emotivno – ljubavnih odnosa, naročito ako želite da se dodatno približite srcu voljene osobe. Uživajte.

Lav

Vrlo sličan dan prethodnom, očekuje većinu pripadnika astrološkog znaka Lava. Iako je dan predviđen za odmor, nije na odmet pozabaviti se razmišljanjem o strategiji za naredni period. Evo jednog dana da budete još opušteniji nego inače u sferi ljubavi. Iskoristite ga maksimalno.

Devica

Opušten dan je pred Devicama da svoje planirane aktivnosti vezane pre svega za odmor i relaksaciju sprovedu u delo. Povoljan jedan za izlazak i druženje, a nikad se ne zna možda i neko novo poznanstvo. U svakom slučaju mogli biste danas da budete inicijator brojnih akcija.

Vaga

Vage bi danas trebalo da se posvete pre svega nekim kućnim aktivnostima, i uživaju sa svojim bliskim članovima porodice. Korigujte nerealna očekivanja, i biće manje razloga da budete nezadovoljni na kraju dana u sferi ljubavi.

Škorpija

Najtipičnije Škorpije tokom ove subote imaće odličnu osnovu da uspešno odrade većinu zacrtanih aktivnosti i ostatak dan posvete se sebi i adekvatnom odmoru. Ukoliko ste zadovoljni postojećim stanjem ljubavnog života uživajte, ukoliko pak želite nešto da promenite, počnite prvo od sebe.

Strelac

Nije loš dan za tipične Strelce da odrade osnovne poslovne obaveze ako ih ima, sa manje potrošene energije, i što je još važnije, da ostatak dana provedu u uživanju u nekim lepim stvarima koje im prijaju. Odličan dan biste mogli da očekujete u sferi ljubavi. Vrlo moguće je da vas očekuje neko fino iznenađenje ili poklon od drage osobe. Uživajte.

Jarac

Evo konačno lepog dana da Jarčevi stave sebe u prvi plan i sve obaveze i aktivnosti podrede sebi i svojim potrebama. Neka od obećanja od ranije prema dragoj osobi imate solidnu šansu danas da ispunite. Pokažite koliko vam zaista znači.

Vodolija

Osećaj tenzije i napetosti trebalo bi da je poprilično splasnuo i vreme je da se posvetite nekim drugim stvarima i pre svega se odmorite. Lep dan je za sve vrste zajedničkih aktivnosti, pa se potrudite da ga dodatno ulepšate bar jednim prijatnim i opuštenim izlaskom.

Ribe

Tipične Ribe dočekuju ovaj prvi dan vikenda sa lepim osećajem uspešno završenih poslova, ali i najverovatnije onim osećajem slatkog umora. Mogli biste dan provesti u druženju sa prijateljima. Ukoliko ste zadovoljni postojećim stanjem ljubavnog života, za očekivati je da se ništa bitno do kraja ovog dana ne pokvari.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

 

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram