Dnevni horoskop za 1. 5: Škorpija da se izvini

Iz filma "Francuski poljubac"; Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Imate planove za Prvi maj? Proverite šta horoskop kaže na tu temu.

Ovan

Ne možete da sakrijete samopuzdanje, pa mnogima idete na živce. Odlična komunikacija sa partnerom vam dodatno podiže raspoloženje.

Bik

Mnogo vas nervira neko od članova porodice i zbog toga zvocate na sitno. Morate da i sebe da iskritikujete malo, niste ni vi savršeni.

Blizanci

Danas biste da pričate, ali o sebi i to u superlativu. Osećate da ste dosta toga postigli za kratko vreme.

Rak

Ne postoji prepreka danas koja će vas sprečiti da maksimalno uživate u sebi. Pozitivnim razmišljanjem otvarate mnoga vrata, specijalno na polju posla.

Lav

Zainatili ste se da dokažete da ste trenutno najstabilniji i da se na vas može bilo ko osloniti. Partner ne deli ovo vaše mišljenje i stav.

Devica

Preduzimljvost vam je danas na visokom nivou. Očekujte neke pohvale, ali ih ne analizirajte.

Vaga

Prijatelji su vam danas od velike pomoći, pa uzvraćate istom merom. Imate mnogo pozitivniji pristup kada razmišljate o budućnosti.

Škorpija

Razne razgovore vodite sa partnerom i sve više uviđate kako ste ga/nju pogrešno optuživali. Vaše izvinjenje će biti lepo prihvaćeno.

Strelac

Vredni ste na poslu i sve stižete, što je uveliko primećeno od strane nadređenih. Partner ili simpatija žele stabilnost, što kod vas budi potrebu za bežanjem.

Jarac

Svi strahovi isplivavaju danima i to budi razne nemire. Volite sve da kontrolišete, ali sebe nikako ne uspevate.

Vodolija

Voljni ste da pustite partnera da drami iako vas to sve zamara. Od vas se traži pažnja, a vi ni sami ne znate kako da je pružite.

Ribe

Vaša svakodnevnica je trenutno poprilično neuredna. Promenljivo raspoloženje vam smeta, ali smeta i drugima pa pokušajte da se obuzdate.

***

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram