Dnevni horoskop za 1.5: Bik se prepušta totalnom hedonizmu

foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za utorak 26. april 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ovnovi bi mogli da ovaj dan provedu u ekstra dobrom raspoloženju, orni za opuštanje i uživanje u neradu i po mogućstvu na izletu sa društvom, prijateljima. Uživajte.

Ljubav: Još je povoljniji dan da sve svoje ljubavne zamisli sprovedete u delo. Očekuju vas prijatna iznenađenja.

Zdravlje: Budite umereni u konzumiranju omiljene hrane i pića.

Bik

Posao: Praznik rada Bikovi će provesti prepuštajući se totalnom hedonizmu. Savet je ipak da ne preterate.

Ljubav: Početak jednog od najlepših meseca u godini, mogao bi da protekne u znaku nekoliko novih, veoma interesantnih kontakata u sferi ljubavi.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Prilično turbulentna radna sedmica je iza tipičnih Blizanaca, pa je nekako najlogičnije da ovaj dan usporite ritam, i angažujete se samo onoliko koliko je neophodno.

Ljubav: Neke kontakte ostvarene prethodnih dana valja proveriti, a može vam se namestiti bar jedna povoljna situacija da to uradite u sferi ljubavi.

Zdravlje: Pad energije.

Rak

Posao:  Dobar i opušten dan je pred najtipičnijim Rakovima, prvenstveno ukoliko su planirali da dan provedu u druženju sa prijateljima ili bliskim rođacima.

Ljubav: Budite što je moguće opušteniji i prepustite se najfinijim osećanjima prema dragoj osobi. Eto recepta za dobar dan i na polju ljubavnih relacija.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao:  Vrlo sličan radni dan prethodnom, očekuje većinu pripadnika u astrološkom znaku Lava. Nerviraju vas samo solidni rezultati na polju profesionalnog angažovanja, pa ćete se baviti razmišljanjima šta menjati ubuduće.

Ljubav: Evo jednog dana da budete opušteniji nego inače u sferi ljubavi. Uz takav stav imate realne šanse za makar jedno malo prijatno iznenađenje od drage osobe.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Devica

Posao: Tokom prvog dana maja tipične Device čeka dosta posla, ili preciznije rečeno više poslića koje ne bi valjalo odlagati za naredni period.

Ljubav: Ako ste nešto prethodnih dana započeli na planu ljubavnih odnosa, danas bi mogli uspešno da konkretizujete, odnosno da se približite krajnjem cilju. Uživajte.

Zdravlje:  Napravite bolji balans između psihofizičkih napora i neophodnog odmora.

Vaga

Posao: Jedna nepovoljna informacija može pokvariti inače solidan dan kod većine Vaga. Značiće vam mnogo razumevanje i podrška neposrednog okruženja.

Ljubav: Korigujte nerealna očekivanja i biće manje razloga da budete nezadovoljni na kraju dana u sferi ljubavi.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Škorpija

Posao: Prosečan, stabilan i pre svega opušten dan je pred Škorpijama. Za mnoge mogu pristići pozitivne informacije vezane za nove poslovne dogovore.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni postojećim stanjem ljubavnog života, za očekivati je da se ništa bitno do kraja ovog dana ne pokvari. Uživajte u obostranoj pažnji i razumevanju sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje: Mogući manji problemi sa probavnim sistemom.

Strelac

Posao:  Strelčevi će imati  solidnu osnovu da uspešno odrade većinu zacrtanih obaveza, mada uz dosta napora i potrošene energije.

Ljubav: Bez obzira koliko malo strpljenja i živaca imate danas za dešavanja na polju ljubavnih relacija, nemojte se potpuno prepustiti stihijskom sledu događaja.

Zdravlje:  Pad imuniteta, uzimajte više svežeg voća i povrća.

Jarac

Posao:  Iako je realno očekivati dosta i komunikacije, ova nedelja  Jarčevima donosi odlične predispozicije da precizno, i bez greške ostvare sve poslovne ciljeve i ostatak dan provedu u nekoj opuštajućoj, rekreativnoj aktivnosti.

Ljubav:  Vaš deo obaveza, kada su zajednički planovi u pitanju  biće odrađen, ali na drugoj strani može doći do usporavanja i zastoja.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vodolija

Posao:  Većina Vodolija tokom ove nedelje imaće lepu priliku da konačno stavi tačku na manji poslovni angažman iz prethodnog perioda i prepusti se odmoru i opuštanju u krugu porodice i bližnjih.

Ljubav: Na polju ljubavnih odnosa današnja situacija bi trebalo da bude prilično mirna i stabilna. Praktično sve je pod kontrolom.

Zdravlje:  Moguće manje stomačne tegobe.

Ribe

Posao: Ribe bi ovu nedelju mogle da provedu u krugu rođaka, kumova, pa je logično da negde otputujete i uživate u dobroj atmosferi sa onima koje volite i poštujete.

Ljubav: Podrazumeva se da draga osoba bude uključena u neku od vaših planiranih aktivnosti, bilo da je u pitanju kraći put, izlet ili poseta rodbini.

Zdravlje: Vrlo dobro.

#related-news_0

***

Bonus video: Mrtvo more

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram