Dnevni horoskop za 1.4: Strelca će jedna osoba razočarati

Seks i grad
Foto: TopFoto / Topfoto / Profimedia

Pročitajte horoskop za 1. april 2021. godine.

Ovan

Nema prepreka na profesionalnom ovnovskom putu ovog četvrtka. Grabite svom silinom ka zacrtanom cilju. Visok nivo strasti i pozitivne energije pratiće danas one pripadnike koji su namerili neku konkretnu osvajačku ljubavnu akciju. Samo napred.

Bik

Bikovi bi trebalo da obrate pažnju na regulisanje formalnih obaveza prema institucijama, pa pokušajte da izbegnete previde i plaćanje nepoželjnih penala, na razne načine. Vrlo verovatno da vas danas očekuje neka vrsta preispitivanja i suočavanja sa ljubavnom prošlošću, pa bi bilo dobro da sa time raščistite, jer vam može ugroziti nastojanje da se približite potencijalno novoj simpatiji.

Blizanci

Energije bi trebalo da bude dovoljno i za povremene paralelne aktivnosti, mada neće koristiti ako se rasplinete na mnogo strana. Pokušajte da ispoštujete prioritetne obaveze, a ostalo koliko uspete. Vaša  pozitivna energija i šarm mogli bi danas biti posebno zapaženi, pa nije isključeno prijatno iznenađenje,  a možda i nova ljubav u najavi. Uživajte.

Rak

Dan sličan prethodonom očekuje tipične predstavnike ovog sazvežđa. Obaveza neće faliti, ali možete računati na pomoć nekog od bliskih saradnika. Nije realno očekivati neke kapitalne promene na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana.

Lav

Odličan dan je pred Lavovima da finalizuju jedan mini uspešan ciklus iz prethodnog perioda, i tako sebi obezbede učvršćivanje profesionalne pozicije na hijerahijskoj lestvici. Čuvajte se zluradih komentara konkurencije. Prateći sticaj okolnosti tokom ovog dana će uglavnom biti naklonjen lavovskim težnjama na polju emotivno – ljubavnih odnosa. Uživajte.

Devica

Ovaj dan možete dobro iskoristiti da preberete i sredite nagomilanu papirologiju i profesionalnu dokumentaciju. Finom i staloženom pričom mogli bi da uspostavite  bar jedan novi kontakt sa osobom koja duži period pobuđuje vašu pažnju.

Vaga

Solidan i ustaljen režim rada očekuje Vage i ovog dana, tako da natenane i krajnje korektno mogu da odrade sve svoje zacrtane obaveze. Vrlo povoljan dan je za bezmalo sve ljubavne akcije i strasne doživljaje,  pa od vas zavisi hoćete li se pokrenuti ili ćete se dvoumiti.

Škorpija

Odličan dan ja pred većinom Škorpija da bez većih problema izađu na kraj sa brojnim obavezama uz doduše malo veću potrošnju energije. Moguća izazovna situacija mogla bi da pokrene škorpionske strastvene želje, pa bi bilo mudro da odreagujete hladne glave i krajnje taktički.

Strelac

Odličan dan je pred većinom tipičnih Strelčeva da se bez većeg forsiranja posvete završavanju započetih zadataka. Potencijalno nezadovoljstvo na polju ljubavnih relacija moglo bi biti izazvano naglim promenama raspoloženja osobe koja vam privlači pažnju.

Jarac

Sve najvažnije profesionalne poluge Jarčevi bi ovog četvrtka mogli da drže pod kontrolom, u čemu će im dosta pomoći dobra organizacija i posvećenost zacrtanim ciljevima. U sferi ljubavi mogla bi da vas očekuje savim suprotna slika, tako da je na vama da se prilagodite potrebama i željama druge strane koliko god je to moguće kako bi izbegli potencijalne nesuglasice.

Vodolija

Okolnosti nisu povoljne za brzinsko i površno suočavanje sa preprekama, već strpljivo  korak po korak, bez nametanja vašeg tempa ostalima u poslovnom okruženju. Ukoliko ste realno sagledali argumente za i protiv, onda nema razloga da se ne pokrenete u susret novom ljubavnim izazovu.

Ribe

Ukoliko se nađete u ekipi kojoj je zapalo obavljanje poslova po ubrzanoj proceduri, pokušajte da se nekako izvučete iz toga, ili u krajnjem slučaju da ne budete u prvim borbenim redovima. Nemojte se ljutiti ukoliko danas ne bude išlo baš sve onako po planu i kako ste zamislili. Ne zavisi sve od vas.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram