Dnevni horoskop za 1. 4: Raku nije do šale

Lejdi Gaga u suzama
Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

U vašem fokusu sada je porodica i vaše najdublje potrebe. Imate sjajne ideje koje još uvek ne možete da sprovedete u delo, a kako vaša priroda ne miruje, pričate sa svima ne bi li vam neko dao zeleno svetlo za start.

Bik

Emotivni odnos je u balansu pa vam nijedan drugi problem ne pada teško. Imate volje i želje da pomognete najbližoj okolini na sve moguće načine. Pričuvajte novac.

Blizanci

Intuicija vam šalje odlične signale pa je poslušajte obavezno. Bliski odnosi ulaze u stabilnu fazu, nemojte sada da uprskate stvar.

Rak

Preosetljivost i razdražljvost su vam na vrhuncu i imate potrebu da se svađate. Ovo može ugroziti vaše bliže okruženje i stvoriti bespotrebnu tenziju.

Lav

Partnerski odnosi vam ne daju mira i sada je potrebno da ne reagujete burno, već sa više razumevanja. Klijenti na poslu zahtevaju vašu punu pažnju što vam stvara pritisak, pa radite pod dodatnim stresom.

Devica

Kao veliki perfekcionisti danas pokazujete sve čari ove osobine, specijalno na poslu. Izbacujete se iz standardne rutine i to vas ometa na svim nivoima. Dobro pripazite na zdravlje.

Vaga

Dosta bitna dešavanja se odigravaju na polju ljubavi, te istrpite pritisak. Ukoliko vam je potreban savet ili nečije mišljenje, uvek možete da se okrenete mudrim ženama u svom okruženju.

Škorpija

U vašem domu raste tenzija, a vi samo doprinosite svojim ponašanjem, koje je negativno. Porodica želi podršku dok vi paničite i smišljate mračne scenarije.

Strelac

To što ćete danas shvatiti da su svi vaši planovi otkazani je najmanje što bi trebalo da vas muči. Zapustili ste neke poslovne obaveze pa ćete sada morati sve da nadoknadite.

Jarac

Pošto vi znate najbolje i imate nepogrešiv osećaj za organizaciju, danas svima namećete svoj tempo. Ovo može da vas pretvori u neprijatelja svima, specijalno partneru.

Vodolija

Vi ste spremni da uspete šta god da vam se dešava. Od danas izlazite iz lošeg perioda i preuzimate sve u svoje ruke, specijalno emotivne odnose. Pazite da ne prenaglite.

Ribe

Započinjete novi krug promena na ličnom nivou. Bićete zainteresovani da promenite svoje neodstatke i da unapredite vrline. Pokušajte da ne postavljate sebi nedostižne ciljeve.