Dnevni horoskop za 1. 3: Vage imaju važnu vest

dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: APATOW PRODUCTIONS - WILSON, GLEN - Album / Album / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 3. mart 2021.

OVAN

Posao: Vrlo dobar prvi radni dan je pred Ovnovima da se pozabave nekim novim kreativnim idejama i projektima. Budite istrajni u svojim namerama.

Ljubav: Povoljan dan vas očekuje i u sferi ljubavi pa ne bi bilo loše prirediti dragoj osobi neko prijatno iznenađenje, piše Astroputnik.

Zdravlje: Odlično.

BIK

Posao: Odličan dan je pred većinom tipičnih Bikova da se maksimalno profesionalno  angažuju, a nije isključeno i pokretanje novih inicijativa.

Ljubav: Moguće novo poznanstvo sa osobom iz poslovnog okruženja, pa ukoliko ste raspoloženi za finu i neobaveznu komunikaciju, flert, samo napred.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

BLIZANCI

Posao: Odličan dan je pred Blizancima za pokretanje novih profesionalnih projekata, pa se očekuje vaše pojačano anagažovanje.

Ljubav: Prilika za nova poznanstva trebalo bi da bude nekoliko, jer vaše dobro raspoloženje i šarm neće danas ostati neprimećeni.

Zdravlje: Odlično.

RAK

Posao: Nema prepreka na poslovnom planu ovog ponedeljka za tipične Rakove, pod uslovom da se ne rasplinu već korak po korak realizuju zacrtane obaveze.

Ljubav: Neka vrsta preispitivanja sopstvenih stavova i razmišljanja na temu postojećih partnerskih relacija mogli bi da vas očekuju danas.

Zdravlje: Vrlo dobro.

LAV

Posao: Lavove od prvog dana očekuje dosta posla posebno u segmentu komunikacije i poslovnih dogovora i pregovora. Samo napred u nove pobede.

Ljubav: Ponekad je u sferi ljubavi neophodno praviti kompromise. Ovaj ponedeljak nije takav dan, logičnije je da budete korektni, ali nepokolebivi u svom stavu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

DEVICA

Posao: Kolebljiva energija može danas u velikoj meri Devicama usloviti i ograničiti ostvarivanje profesionalnih ciljeva.

Ljubav: Više informacija, doduše oprečnih, i dosta ideja za poteze na polju emotivno – ljubavnih odnosa mogli biste da imate danas. Nemojte samo da ostane na idejama i razmišljanjima.

Zdravlje: Sasvim solidno.

VAGA

Posao: Ideja i planova za ovaj radni dan u glavi tipičnih Vaga biće na pretek. Budite zadovoljni ako uspete da realizuje makar polovinu, ostalo može i da sačeka.

Ljubav: Nema razloga za bilo kakvo čekanje kada su bitne odluke u sferi ljubavi u pitanju. Ako ste dobro sve izvagali, danas je dobar dan da ih obelodanite.

Zdravlje: Moguća osetljivost respiratornog sistema.

ŠKORPIJA

Posao: Prvobitno napravljeni planovi za ovaj radni dan, Škorpije mogu relizovati samo ukoliko budu spremne na kompromisna poslovna rešenja.

Ljubav: Ukoliko ste nedavno nešto zabrljali u sferi ljubavi, danas vam najverovatnije stiže račun na naplatu. Ipak nemojte biti suviše razočarani.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

STRELAC

Posao: Evo jednog dana sa povoljnim astrološkim aspektima da najtipičniji Strelčevi podvuku crtu na jedan mali poslovni ciklus na zadovoljavajući način.

Ljubav: Za osećaj zadovoljstva na polju emotivno – ljubavnih relacija, danas će vam uz vašu taktičnost, biti potrebno razumevanje i podrška voljenje osobe.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

JARAC

Posao: Vrlo dobar prvi radni dan je pred Jarčevima da pre svega  naprave dobar i povoljan dogovor za sledeće profesionalne izazove.

Ljubav: Danas je veoma važno da otvoreno pričate sa dragom osobom i bez ikakve zadrške, zajedničkim naporima pokušate da rešite potencijalne nesporazume.

Zdravlje: Odlično.

VODOLIJA

Posao: Dosta posla, pojačane profesionalne aktivnosti i uspešna realizacija, za većinu Vodolija to bi trebalo da budu glavna obeležja ovog ponedeljka.

Ljubav: Bezmalo sve okolnosti na polju emotivno – ljubavnih odnosa tokom ovog dana trebalo bi da vam idu u prilog. Uživajte u svemu što vas čini zadovoljnim.

Zdravlje: Vrlo dobro.

RIBE

Posao: Pokušajte da uskladite svoje visoke poslovne ciljeve sa okolnostima koje  bi mogle ovog prvog radnog dana u sedmici znatno da usporavaju i otežavaju realizaciju.

Ljubav: Na polju emotivno – ljubavnih relacija danas imate mnogo otvorenih vrata, iza kojih vas čekaju fine satisfakcije i poneko prijatno iznenađenje. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram