Dnevni horoskop za 1.3: Škorpije pune šarma i energije

bela hadid
Bela Hadid, Foto: VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 1. mart 2022. godine.

Ovan

Posao: Ovnovi prvog dana marta dolaze na posao dobro raspoloženi za rad i puni energije za nove poduhvate. Imate na umu i neke nove ideje koje treba pokrenuti.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete veće nesporazume u komunikaciji sa dragom osobom. Nemojte biti kruti i nepopustljivi.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Bik

Posao: Puno novih ideja i planova imate za budući period, samo je pitanje koliko su realno ostvarljivi u trenutnim poslovnim okolnostima.

Ljubav: Možete biti iznervirani otkazivanjem nekog dogovora u poslednjem trenutku. Pokušajte da se prilagodite datim okolnostima.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Blizance očekuje dosta poslovnih obaveza. Od obima i količine posla nema razloga da se plašite bar kada je radna energija u pitanju.

Ljubav: Od vas se očekuje da se bolje organizujete i odredite prioritete u svom životu, jer ćete se dosta rasplinuti od poslovnih obaveza. Pronađite malo vremena i za ljubav.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Rak

Posao: Od većine osoba rođenih u znaku Raka očekuje se da krenu sa maksimalnom energijom u savladavanje poslovnih zadataka ovog prvog dana marta. Samo napred.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete priče o ozbiljnim temama, i pre svega vezane za prošlost. Pokušajte da se opustite.

Zdravlje: Sklonost infekcijama, jačajte imunitet.

Lav

Posao: Turbulentan dan je pred Lavovima. Sa jedne strane neke dogovore moći ćete da realizujte odmah, dok sa druge strane na neke nećete moći da računate. Sve u svemu predstoji vam veliki trud.

Ljubav: Sa druge strane u sferi ljubavi sve bi trebalo da je pod vašom kontrolom, samo je ne naglašavajte previše da ne izazovete kontra efekat.

Zdravlje: Više se krećite, rasteretite kičmeni deo.

Devica

Posao: Device očekuje sređivanje papirologije i zaostalih obaveza iz prethodnog perioda. Budite detaljni kao što i jeste i neće biti problema.

Ljubav: Slobodne Device mogu da stupe u kontakt sa osobom koju dugo poznaju i gde postoje već neke varnice.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Vaga

Posao: Solidan tempo i dobar nivo energije su dobri preduslovi za uspešan radni dan. Ukoliko vam je potrebna pomoć možete računati na blagonaklonost osobe sa kojom blisko sarađujete.

Ljubav: Neke situacije se brzo razvijaju i vi postajete sve više i više zainteresovani. Samo napred u nove ljubavne pobede.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Sve što vas interesuje i ka čemu stremite ide nekim svojim, laganim ali sigurnim tempom. Ne brzajte, sve ćete uspeti da realizujete.

Ljubav: Šarma i energije ne bi trebalo da nedostaje, obratite pažnju na fokus i prioritete, jer bi mogli da se rasplinete na mnogo strana.

Zdravlje: Moguća napetost, nervoza.

Strelac

Posao: Astrološki aspekti su povoljni da sve što ste zacrtali i uspešno realizujete, a na vama je da navedeno primenite u praksi.

Ljubav: Dosta truda vam je potrebno da pronađete i otklonite razloge za zategnutu situaciju u vašem odnosu.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Jarac

Posao: Korektan i profesionalan odnos prema poslovnim obavezama biće dobra osnova da Jarčevi očekuju dobar i uspešan prvi radni dan u mesecu martu.

Ljubav: Sve je pod kontrolom kada je ljubav u pitanju, tako i ako bude postojao i najmanji nesporazum uspešno ćete ga prebroditi.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Vodolija

Posao: Visok nivo radne energije i voljnog momenta treba iskoristiti na što je moguće bolji način. Očekuje se da se bez većih problema izborite sa svim izazovima i eventualno pokrenete neke značajnije poslovne poduhvate.

Ljubav: Bez bitnijih promena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na prethodni dan. Trebalo bi da je sve na zavidnom nivou.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Ribe

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Ribama. To se naročito odnosi na onaj fizički deo profesionalnih obaveza, odnosno na radni elan i energetske resurse.

Ljubav: Slobodne Ribe mogu da stupe u kontakt sa osobom koju dugo poznaju i gde postoje neke varnice od ranije. Prijaće vam ta komunikacija i lep susret.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram