Dnevni horoskop za 1.3: Lavovi da ne prenagljuju

Kim Katral
Kim Katral je poznata Lavica; Foto: Profimedia.rs

Vodolije neka ostanu smirene, Vage mudro ćute.

Ovan

Pomalo ste tužni i pesimistični, ali ako malo promenite pogled na svet, dan će biti mnogo bolji. Biće dovoljna sitnica da popravite raspoložnje.

Bik

Čuvajte se suvišnih, neplaniranih troškova. Bolje ćete se osećati i ako pokušate da rešite svaki izazov, nego ako budete previše mislili o njemu.

Blizanci

Treba vam predah, imaćete želju da neke stvari počnete iznova, kako na poslu, tako i emotivno. I ako imate nekih nedovršenih obaveza, gledajte da ne preterate sa obavezama.

Rak

Radujete se novim projektima, ali jasno je i da vam treba malo odmora jer nije isključeno da ćete se brinuti. Mogući su nesporazumi, ali daćete sve od sebe da se stvari poprave.

Lav

Trud će vam se konačno isplatiti, pa možete da odahnete. Ipak, nemojte da prenagljujete ni u čemu i gledajte da izbegnete manje raspravke sa prijateljima. Imate volje da popravite štošta u životu, posebno u vezi sa zdravijom ishranom i navikama.

Devica

Optimistični ste i puni ideja. I ako biste se nečeg možda rado rešili, ipak se predomišljate dok ne budete sasvim sigurni u sebe. Do kraja dana potrebno samopouzdanje će porasti, a i bolje ćete organizovai slobodno vreme.

Vaga

Ide vam dobro to što više promišljate nego što odmah reagujete jer ćete poželeti da malo razbistrite mozak. Pazite se ishitrenih odluka da se posle ne biste kajali.

Pročitajte još:

Škorpija

Ovo je dan za ljubav, a svaka prepreka koju uočite pre će biti manji nesporazum nego problem, iako će vam se prvo suprotno učiniti.

Strelac

Možda ćete biti pod pritiskom, ali nemojte zbog toga da donosite nagle odluke. Poželećete više samostalnosti, da budete nezavisni i novčano i poslovno. Sve ste više ambiciozni i samouvereni.

Jarac

Uvedite mao reda u svoj život, to će doneti olakšanje. Imaćete više volje da ostvarite sve što ste zamislili, ali i da se pokažete u drugačijem i boljem svetlu.

Vodolija

Posle malo odmora, poželećete da uradite nešto kreativno, ali može biti nesuglasica oko novca. Sve će biti mnogo bolje nego što će vam se učiniti na prvi pogled, samo ostanite smireni.

Ribe

Poželećete svašta da radite, ali dosta ćete i odmarati. Pazite da ne budete pogrešno shvaćeni, jer će ljudi oko vas biti osetljiviji nego inače. Dobićete novu energiju za rešavanje svih trzavica sa okruženjem i tako će biti i nadalje.