Dnevni horoskop za 1.2: Vodoliju će zvati osoba iz prošlosti

Foto: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za 01. februar 2021. godine.

Ovan

Prvi radni dan u sedmici Ovnovima donosi dosta obaveza ali i  nestrpljenja kada je pokretanje nekih inicijativa u pitanju. Pokušajte da izbegnete impulsivne reakcije. Impulsivnost i donošenje naglih zaključaka nisu poželjnji kada je ljubavna sfera u pitanju, već vam je i tu potrebna izvesna doza samokontrole i strpljenja pre svega.

Bik

Solidan i energičan početak radne sedmice je pred Bikovima, obratite pažnju na moguće manje nesporazume u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Budite šarmantni i opušteni, i provedite prijatne trenutke uživajući u novom poznanstvu koje bi danas moglo da se ukaže na vašem ljubavnom horizontu.

Blizanac

Dosta posla je danas pred tipičnim predstavnicima Blizanaca, gde će imati prilike da pokažu svoje komunikacijske veštine, posebno ukoliko ste vezani za poslovanje sa inostranstvom ili sa putovanjima.  Nije povoljan dan da sebe i dragu osobu opterećujete detaljima iz prošlosti, razmišljajte u pravcu budućnosti.

Rak

Nastavlja se period povoljnih okolnosti na Rakovskom profesionalnom planu,pa se uz dobru organizaciju i raspodelu obaveza ne očekuju veći problemi. Malu konfuziju u glavi mogli biste imati danas zbog pojave osobe iz prošlosti, prema kojoj i dalje gajite simpatije.

Lav

Dosta dobar radni start je pred većinom Lavova. Ukoliko se budete držali realnih činjenica i obuzdavali povremene nalete nestrpljenja bez većih teškoća bi trebalo da savladate potencijalne izazove. Moguće komplikacije i nerazjašnjene situacije se mogu isprečiti danas na ljubavnom planu. Dajte sve odsebe da konačno stavite tačku i krenete napred bez opterećenja, piše Astroputnik.

Devica

Pune ruke posla imaće Device tokom celog dana. Možda neka od vaših ideja danas naiđe na adekvatno razumevanje u poslovnom okruženju. Ukoliko vam obaveze dozvole, lep dan biste mogli da očekujete i na ljubavnom planu, gde nije isključeno da vas draga osoba iznenadi nekim finim znakom pažnje.

Vaga

Uobičajen početak nove radne sedmice je pred Vagama, da bez većih problema završe sa započetim obavezama, a ostatak vremena mogli biste posvetiti i nekoj kreativnoj aktivnosti ili hobiju.  Dileme koje vas muče vezane za novo poznanstvo, rešićete ukoliko budete prošlost ostavili iza sebe.

Škorpija

Vrlo dobar početak radne sedmice uz veliko angažovanje je pred Škorpijama. Obaveza ima na pretek  pa se nemojte rasplinuti prihvatanjem dodatnih, već štedite energiju. Dan nije loš za pokretanje neke inicijative na ljubavnom planu, pod uslovom da vam poslovne obaveze ne oduzmu suviše dragocenog vremena.

Strelac

Dosta obaveza vezanih pre svega za polje komunikacije i tehničke organizacije očekuje Strelčeve ovog ponedeljka. Budite strpljivi u ophođenju sa poslovnim okruženjem. Ljubavna sfera danas bi mogla da vam bude totalno u drugom planu.

Jarac

Prvi radni dan ne bi trebalo da donese veće izazove kod većine Jarčeva kada je u pitanju obavljanje osnovnih aktivnosti u pitanju. Ono što bi moglo da vam zasmeta je nešto sporiji ritam poslovnih saradnika. Dan je povoljan da sve zamišljene ljubavne akcije sprovedete u delo bez problema. Samo napred, uživajte.

Vodolija

Vodolijama bi danas prioritet trebao da bude na zaostalim obavezama ukoliko ih ima. Obratite posebno pažnju na formalnosti i zaostalu papirologiju da vam neki sitni propust nije promakao, kako biste izbegli plaćanje penala. Nije isključeno da vas danas ne zaintirgira poziv od stare simpatije ili osobe iz vaše ljubavne prošlosti.

Ribe

Manje više solidan dan je pred Ribama da svoje zacrtane obaveze obave na način na koji su zamislile. Čuvajte se zlobnih komentara koji mogu pristizati iz redova konkurencije. Povoljan je dan za sve vrste ljubavnih akcija, pa ukoliko ste raspoloženi nema razloga da bilo šta čekate. Samo napred i uživajte.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram