Dnevni horoskop za 1.12: Pred Lavovima naporan dan

Foto: Credit line: Stephen Greathouse / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 1. decembar 2022. godine.

Ovan

Posao: Budite uporni i istrajni u nastojanju da odrađujete obaveze na svoj već proveren način, mogući su pojačani pritisci sa strane. Oprezni budite i sa finansijama.

Ljubav: Danas nije povoljan dan za vođenje ozbiljnih razgovora i kritikovanje druge strane. Probajte lakšu i opušteniju varijantu.

Zdravlje: Opterećenost donjeg dela kičme.

Bik

Posao: Neka vas ne uplaši pojačan obim obaveza danas,  sve ćete uspeti da završite na vreme i bez većih problema.

Ljubav: Prijao bi vam odmor, neko putovanje. Potrebno vam je opuštanje.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Blizanci

Posao: Sve je u vašim rukama, samo usmerite energiju i znanje u pravom smeru, iako bi to možda danas moglo izgledati otežano, ne predajte se, budite uporni.

Ljubav: Današnji planovi će vam uglavnom biti usmereni na kućnu varijantu, što i nije tako loše.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Solidan tempo i korektna saradnja trebalo bi da omoguće zadovoljavajuće rezultate većini Rakova. Naziru se i neki novi vidovi saradnje u budućem periodu ili promene u karijeri.

Ljubav: Nemojte se iznenaditi ako dobijete potvrdu da je neko već duže vreme vrlo zainteresovan za bolje upoznavanje. Ne žurite, pustite da sve ide svojim tokom.

Zdravlje: Moguć hormonski disbalans.

Lav

Posao: Dosta zahtevan i naporan radni dan je pred većinom Lavova. Imaćete dovoljno elana i motivacije da konačno neke dugo planirane poslove i pokrenete. Budite uporni u svojim namerama.

Ljubav: Vrlo malo vremena će vam ostati danas za bavljenje ljubavnom tematikom, pa biste mogli da očekujete i izvesne kritike sa druge strane.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe, bolovi u želucu.

Devica

Posao: Organizacija bi mogla da bude na malo nižem nivou od očekivanog ma koliko se vi trudili. Budite strpljivi i sve se može postići bez problema.

Ljubav: Prijao bi vam odmor, neko putovanje. Potrebno vam je opuštanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Budite fleksibilni u svakom dogovoru, i ne postavljajte sebi rokove za koje niste sigurni da ih možete i ispuniti.

Ljubav: Na polju ljubavi neke stvari nisu i ne mogu biti pod vašom kontrolom, ili onako kako bi vama najviše odgovaralo. Možda da razmislite o spuštanju kriterijuma i očekivanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Vrlo dobar dan u najavi je pred Škorpijama. Lako stupate u kontakt sa ljudima koji su vam poslovno bitni i možete i pokrenućete neke potpuno nove priče, možda i sa inostranstvom. Samo napred.

Ljubav: Vrlo lep dan bi trebalo da iskoristite za izlazak ili druženje u krugu prijatelja. Uživajte.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Strelac

Posao: Osnovno i ono najvažnije na profesionalnom planu nalazi se pod vašom kontrolom danas, a vaš trud i naporan rad trebalo bi da daju i vidljive rezultate.

Ljubav: Forsiranjem bilo čega, i insistiranjem na krutim stavovima  male su šanse da preokrenete nešto bitno u svoju korist.

Zdravlje: Osetljivost kostiju, reumatske tegobe.

Jarac

Posao: Ovaj  dan Jarčevima  donosi vrlo dobre predispozicije za poslovne kontakte i dobru komunikaciju sa poslovnim okruženjem.

Ljubav: Potrudite se da nečim lepim iznenadite dragu osobu, povoljne su okolnosti da unapredite vaš odnos i podignete na viši nivo. Uživajte u svakom provedenom trenutku zajedno.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Vodolija

Posao: Stvari idu svojim tokom a vi ih možete  pogurati u još boljem smeru na svoj jedinstven i nadasve originalan način. Bitno je samo da svaku svoju odluku preispitate pre donošenja, da ne brzate.

Ljubav: Slobodne Vodolije,  ne zadržavajte u sebi ono što osećate jer u svakom slučaju – emocije vam se primiču, polako ali sigurno.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Ribe

Posao: Sve prepreke na poslovnom putu Ribe bi danas trebalo da prevaziđu bez nekih većih problema ukoliko budu istrajni i staloženi pre svega.

Ljubav: Vaša draga osoba zahteva više pažnje i posvećenosti, pokušajte da joj ugodite imate dovoljno razloga.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe, prenosi Astroputnik.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram