Dnevni horoskop za 1.11: Vagi mesec kreće lepim iznenađenjem

Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 1. novembar 2021. godine.

Ovan

Početak novembra i nove radne sedmice Ovnovi dočekuju spremno za akciju. Više faktora vam danas može ići od ruke da postignete bar jedan dobar poslovni dogovor. Povoljan je dan da se uz vaš pojačan angažman neke pozitivne stvari pokrenu ka višem i kvalitetnijem partnerskom odnosu, piše Astroputnik.

Bik

Dosta naporan i prenatrpan obavezama radni dan ja pred većinom Bikova. Vodite računa o poštovanju datuma i rokova kada je papirologija u pitanju. Lep ljubavni dan u najavi može da pokvari samo vaš eventualni umor i nedostatak vremena.

Blizanci

Odličan početak radne sedmice je pred većinom Blizanaca, gde se očekuje da se neke od novih ideja i poslovnih dogovora konačno pokrenu u realizaciju. Ukoliko ste slobodni mogli biste da očekujete novo poznanstvo sa osobom sličnog senzibiliteta i načina razmišljanja.

Rak

Nije loš dan za osobe rođene u astrološkom znaku Raka da sve planirane obaveze završe na vreme, ali i da deo slobodnog vremena posvete rekreativnim aktivnostima. Ove nedelje nije realno očekivati bitnije promene u vašem ljubavnom životu u odnosu na prethodni dan. Možda vas prijatno iznenadi draga osoba nekim kraćim izletom, putovanjem.

Lav

Na početku nove radne sedmice većina Lavova imaće dodatni priliv energije, ali i pojačan osećaj odgovornosti, za profesionalne korake koji vas čekaju u budućem periodu. Ovaj dan nije najpovoljniji da mnogo analizirate i tražite odgovore na najsitnija pitanja partnerskog odnosa. Okrenite se budućnosti i prepustite inicijativu drugoj strani.

Devica

Poželjno je da budete oprezni na startu radne sedmice, prvenstveno prilikom dogovaranja i prihvatanja novih profesionalnih obaveza u segmentu vašeg delovanja. Iako nema posebno loših aspekata u sferi ljubavi, tipične Device danas mogu biti nešto oštrije i malo sebičnije nego inače, po pitanju partnerskih odnosa.

Vaga

Osobe rođene u astrološkom znaku Vage valjalo bi maksimalno da iskoriste ovaj dan, kako bi se što bolje pripremili za realizaciju novih ideja i poslovnih projekata. Posebnu pažnju obratite na blisko poslovno okruženje, jer vas tu tokom ovog ponedeljka čeka bar jedno potencijalno prijatno iznenađenje u sferi ljubavi.

Škorpija

Najvažniji astrološki aspekti najavljuju nešto sporiji početak nove radne sedmice, ali za tipične Škorpije je najbitnije da bez odlaganja završe započete obaveze. Što se tiče dešavanja na polju, danas bez značajnijih promena u odnosu na prethodni period.

Strelac

Potencijalno ubrzavanje realizacije već dogovorenih planova, najtipičniji Strelčevi trebalo bi da dočekaju spremni i iskoriste nadolazeći pozitivni profesionalni talas. Neočekivani poziv, ili susret sa simpatijom iz prošlosti mogao bi da vam u bitnoj meri uzburka ceo ljubavni dan.

Jarac

Praktično na samom početku radnog dana za očekivati je da se osobe rođene u znaku Jarca suoče sa jakom poslovnom konkurencijom, i potrebom da traže kompromisno rešenje. Tokom većeg dela dana imaćete manje više solidnu klimu, za posvetu u sferi ljubavnih dešavanja. Biće vam potrebna veća pažnja drage osobe.

Vodolija

Dan za podvlačenje crte i makar najavu krupnog zaokreta na poslovnom planu nalazi se pred najtipičnijim predstavnicima znaka Vodolije. Na startu nove sedmice ne preporučuje se da zatežete strune partnerskih relacija, na bilo koji način. Fokusirajte se na prilagođavanju voljenoj osobi.

Ribe

Tokom prvog radnog dana sedmice, većinu osoba rođenih u astrološkom znaku Riba očekuju turbulencije, i prilagođavanje novim okolnostima na profesionalnom polju. Stabilna situacija i održavanje postojećih relacija partnerskih odnosa, trebalo bi da budu osnovno obeležje današnjih dešavanja u sferi vašeg ljubavnog života.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram