Dnevni horoskop za 09.05: Jarčeve će danas obuzeti snažne emocije

horoskop
Foto: Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)

Naglašeno polje karijere danas vam daje odlične mogućnosti da svoje ideje I predloge prezentujete nadređenom ili saradnicima. Hedonizam naglašen u emocijama – dan je kao stvoren za uživanje i zadovoljstvo sa emotivnim partnerom.

BIK (22.4.- 21.5)

Jaka potreba za isticanjem, ambicioznost, ali I solidna podrška za vaše planove stoji tokom ovog dana. Imate dovoljno snage i energije da postignete ono što želite. Potrebno vam je više ljubavi nego inače. Posesivnost prema voljenoj osobi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Imate osećaj da vam vreme izmiče I da trošite dragocene trenutke na nepotrebne sitnice, koje saradnici zahtevaju od vas. Nadate se pozitivnom odgovoru po pitanju koje vam je bitno. Pokušavate da osobi koja vam se dopada to više pokažete.

RAK (22.6.– 22.7.)

U poslu ćete biti spremni da se prilagodite, čak i ako neke okolnosti ne idu vama na ruku. Shvatate da morate napraviti kompromise.U kontaktu sa voljenom osobom možete se postaviti kao dosta isključivi I posesivni. Naglašena ljubomora.

LAV (23.7.- 22.8.)

Danas vam izmiče podrška koju ste očekivali. Nadređeni samo delimično stoji iza vaših planova. Povremeno napeti odnosi sa kolegama. Mogućnost za zanimljiv kontakt preko posla sa osobom sa kojom ćete odmah ostvariti dobru komunikaciju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)

Vaši su planovi preambiciozni, pa je pitanje da li ćete i u kojoj meri moći da ih ostvarite. Nije povoljan trenutak za nešto novo, okrenite se ka završetku postojećih obaveza. Osećate vrlo intenzivnu privlačnost prema nekom koga duže poznajete.

VAGA (23.9.– 22.10.)

Danas vam sledi mogućnost jačih troškova I u privatnoj, ali I u poslovnoj režiji. Obratite pažnju ako ste privatnik – vodite računa gde vam odlazi novac. Potrebno vam je više pažnje od strane voljene osobe, jer se jednim delom osećate nesigurno.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Vaše reči imaju težinu, pa obratite pažnju na kontakte sa drugima. Velike promene u planovima remete vam dnevne obaveze. Osećaj da ne možete da kontrolišete ono što vam se dešava na emotivnom planu. Ne presirajte voljenu osobu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Odlični kontakti i dogovori i ako budete sledili svoju intuiciju. Ono što vas može kočiti jesu okolnosti koje su nešto komplikovanije nego inače. Partnerski odnosi su podložni oscilacijama. Opustite se I više uživajte sa osobom koju volite.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Imate potrebu da neke ljude ubeđujete u svoje namere, ciljeve, ali se potrudite da budete taktičniji. Što više budete potencirali na nečemu, druga strana se više može povlačiti. Danas vas mogu obuzeti snažne emocije. Ne budite ljubomorni.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Dan je dobar za bavljenje detaljima, sitnim stavkama, poslednjim « glancanjem » nekih obaveza ili dogovora. Fokusirajte se na ono što morate završiti. Potreba da sa voljenom osobom provedete više vremena. Ceo dan ćete razmišljati o partneru.

RIBA (20.2.- 20.3.)

Možda ste preuzeli na sebe više nego što možete uraditi. Planovi nisu u skladu sa mogućnostima, pa ćete se verovatno upetljati I “pogubiti” u detaljima. Neophodno vam je da ostvarite pravu komunikaciju sa voljenom osobom. Mogućnosti nesporazuma, prenosi inzena.

***

Bonus video: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram