Dnevni horoskop: Strelca očekuje iznenadna poslovna prilika

Đavo nosi Pradu
Foto: 20thCentFox Collection / Everett / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile 27. jula 2020.

Ovan

U trenutnim okolnostima najbitnije je da ne preispitujete mnogo sve i reagujete instiktivno. Nad nekim situacijama nećete imati potpunu kontrolu.

Bik

Ukoliko pravilno usmerite energiju ovaj dan bi mogao da bude produktivan.Inisistirajte na direktnoj komunikaciji.

Blizanci

Malo vam je jasnije sve i počinju neke stvari i reči da dobijaju smisao. Na raskrsnici ste, a put koji je za vas ima prepreke.

Rak

Dan će vam biti uspešniji ako budete stabilniji. Bićete okarakterisani kao nesigurni ako pokažete slabost.

Lav

Fokus je sada na onome što radite najbolje, šta je najbolje za vas i gde blistate. Okrenite se kreativnim hobijima.

Devica

Dobijate priliku da promenite neke svoje odluke. Možete prihvatiti  promene i prepravke svog života ako ste spremni na iskrenu diskusiju o tome šta se dešava, a pritom da u isto vreme ostanete otvoreni.

Vaga

Nemojte se plašiti da  razgovarate o neprijatnim pitanjima koja bi svi radije ignorisali. Rasprave sa braćom i sestrama mogu biti napete.

Škorpija

Vesti o  razvoju poslovanja možda nisu ono što želite da čujete, ali ovo je vaša šansa da hrabro istupite i predstavite nelagodnu situaciju nadređenima.Moglo bi biti porodičnih okupljanja ili napora da se proslavi ono što vam je bitno.

Strelac

Iznenadne poslovne prilike ne prestaju da stižu, a vi ne možete da verujete da vas je tako krenulo. Ne spavate dovoljno pa vas to tera u nerapoloženje i stres.

Jarac

Raspoloženi ste za priču i druženje, pa spajate lepo sa korisnim. Ne propuštajte taj jedan poziv i uživajte.

Vodolija

Vaši odnosi sa svima su danas nestabilni. Partner se povlači, a vi se osećate kao da sada morate da rešite to što ne valja između vas.

Ribe

Nikako da shvatite kuda bi trebalo da idete, intuicijia kaže jedno, a racio drugo. Sačekajte bar dan dva da se situacija smiri, pa onda krenite da razmotavate sve.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram