Dnevni horoskop za 15. 12: Škorpija pravi ljubavni zaokret

Goldi Hon i Kurt Rasel
Goldi Hon i Kurt Rasel; Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Pogledajte šta zvezde predviđaju na polju posla, ljubavi i zdravlja za 15. decembar 2020.

Ovan

Posao: Visok nivo pozitivne energije i motivisanosti pratiće tipične Ovnove i tokom ovog utorka. Sve ide po planu i nema potrebe za forsiranjem i žurbom.

Ljubav: Pozitivne vibracije trebalo bi da se osete i na polju ljubavnih relacija, pa nema razloga da i na tom polju ne sprovedete neku konkretnu akciju u delo, na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Vodite računa o brzini kretanja i izbegavajte nagle pokrete, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Prilično veliki obim profesionalnih obaveza zahteva i tokom ovog dana podrobno i detaljno sagledavanje osnovnih zadataka i ključnih parametara za uspešno savladavanje prepreka na poslovnom putu. Nema razloga da bilo šta forsirate, radite u svom proverenom režimu.

Ljubav: Pozitivna energija i šarm kojim zračite danas bi mogli da budu dovoljan motiv za zanimljiv i prijatan susret sa osobom koja vam već izvesno vreme privlači pažnju.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Blizanci

Posao: Bezmalo sve zacrtane poslovne aktivnosti, počev od komunikacijskih preko organizacionih,  Blizanci bi trebalo danas sa velikom lakoćom da realizuju. Samo napred.

Ljubav: Trebalo bi da ste rasčistili sa prethodnom ljubavnom pričom i razrešili sve dileme sa samim sobom ukoliko želite da se posvetite potpuno novoj ljubavnoj priči koja je na pomolu.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Rak

Posao: Iako ide sporo, do ciljeva se itekako stiže, znaju to  Rakovi koji su već navikli da se sa povećanim obimom posla vrlo dobro izbore. Obratite pažnju na eventualne dodatne aktivnosti koje bi mogle da vam oduzmu više vremena od očekivanog i pokušajte te obaveze bar etapno da odradite.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni postojećim stanjem svog privatnog života, imate vrlo dobar dan  pred vama da uživate u zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom.

Zdravlje: Psihofizički umor, potrudite se da se adekvatno relaksirate.

Lav

Posao: Pokažite svoje liderske sposobnosti danas kada je posao u pitanju, imaćete podršku poslovnih saradnika koja vam je preko potrebna.

Ljubav: Malu zbrku u glavi moglo bi da vam stvori intrigantno poznanstvo sa novom osobom, pa bi bilo mudro da budete taktični i strpljivi pri donošenju odluka kako bi izbegli potencijalne komplikovane i zamršene situacije.

Zdravlje: Ne preterujte u konzumiranju vaše omiljene hrane i pića.

Devica

Posao: Oslonite na sopstvena iskustva i prihvatite dobronamerne profesionalne sugestije, ukoliko vam se desi situacija koja Devicama nikako ne odgovara, a to je donošenje odluka u hodu, bez proverenih detalja.

Ljubav: Povremeno se konsultovati i u sferi ljubavi nije loše, naročito ako imate osobu od poverenja za to, posebno ukoliko dođe  do neočekivanih poteza od strane vaše drage osobe.

Zdravlje: Kosti i zglobovi mogu vam zadavati manje tegobe.

Vaga

Posao: Sve profesionalne poluge Vage će ovog dana držati pod svojom kontrolom, što znači da bi započete obaveze trebalo da uspešno privedete kraju.

Ljubav: Malo zbog sopstvene neodređenosti, a još više zbog višeznačnih i nejasnih vibracija koje dolaze sa druge strane, mogli biste biti akter veoma kompleksne situacije na polju emotivno – ljubavnih odnosa.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Dosta posla i obaveza očekuje Škorpije tokom ovog dana, pa će biti potrebno da ulože maksimalan napor kako bi uspeli sve da završe na vreme.

Ljubav: Donošenje bitne odluke pravljenja zaokreta moglo bi da vas očekuje tokom ovog dana na polju ljubavnih relacija, ukoliko ste o svemu dobro razmislili.

Zdravlje: Osim povremenih padova energije nema većih upozorenja.

Strelac

Posao: Talas pozitivnih i uglavnom naklonjenih okolnosti u sferi profesionalnog angažovanja pratiće Strelčeve i tokom ovog utorka, pa nema prepreka na tom putu.

Ljubav: Koliko su u osnovi benigni, nekontrolisani flert i avantura mogu doneti ozbiljnije glavobolje, ukoliko srljate bez razmišljanja. Opustite se i nemojte žuriti sa zaključcima i potezima.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Tipični predstavnici Jarčeva ne beže od obaveza i odgovornosti, ali nemojte sebi natovariti nepotreban teret. Vaše vreme tek dolazi.

Ljubav: Povoljne su okolnosti i za očekivati je da budete veoma aktivni i upravo se istaknete preuzimanjem odgvornosti za određene poteze kada je polje ljubavnih odnosa u pitanju.

Zdravlje: Moguće hroničnne tegobe.

Vodolija

Posao: Bezmalo svi relevantni poslovni faktori uklapaju se u primarni vodolijski koncept i stvaraju osnovu za pojačano profesionalno angažovanje i briljantno odrađivanje zacrtanih zadataka.

Ljubav: Manje ili veće dileme vezane za osobu koja vas već izvesno vreme interesuje mogle bi da vam stvore totalnu konfuziju u glavi. Dajte svoj doprinos razrešenju situacije.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Realno je očekivati prve uočljive naznake promena klime na profesionalnom planu kod većine osoba rođenih u astrološkom znaku Riba. Nemojte žuriti i donositi ishitrene zaključke i odluke, već korak po korak krenite sa pripremnim radnjama.

Ljubav: Uživajte u zajedničkim aktivnostima sa vašom dragom osobom. Dobar je period i ukoliko ste razmišljali o promeni statusa i podizanju partnerskih odonosa na viši nivo.

Zdravlje: Osetljivost kože.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram