Dnevni horoskop za 23. 7: Rak pun ideja

Natali Portman
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 23. jul 2020.

Ovan

Energiju vam kradu mali, ali bitni problemi. Pokušajte da napravite bolju organizaciju, jer vas umor stiže.

Bik

Promene su teške, ali se vi maksimalno borite. Prihvatite pomoć, pa makar morali da trpite neke sitne zamerke.

Blizanci

Odložite sve za šta niste spremni i radite samo ono u šta ste sigurni. Navikli ste se već na komplikacije u ljubavnom životu.

Rak

Imate mnogo ideja, ne znate kada i kako da ih sprovedete u delo. Dopada vam se ovaj nalet kreativne energije, pa ste i raspoloženiji generalno.

Lav

Ne možete više da podnesete to što ništa i nikoga više ne možete da iskontrolišete. Vreme je da usporite, u svakom smislu.

Devica

Sve se nekako odlaže i to direktno utiče na isplativost posla koji radite. Pokušajte da ne paničite i koncentrišite se na rešenje.

Vaga

Teško vam je da postignete sve zadatke na poslu jer se na ostalim poljima vašeg života dešavaju promene. Svi su se oslonili na vas.

Škorpija

Vas je teško prevariti, ali kada neko izazvove vašu empatiju, onda nemate mere. Pazite se osoba koje prelaze granicu, u svakom smislu.

Strelac

Konstantno vas prati osećaj da ste krivi za svoj navodni neuspeh. Nije u pitanju neuspeh, nego trenutni zastoj, ne brinite toliko.

Jarac

Destruktivno se ponašate u ljubavnom životu i to vam prijatelji ukazuju stalno. Ipak, birate tvrdoglavost u ovom slučaju, iako je vreme da promenite neke svoje stavove.

Vodolija

Ako i sumnjate u svoj izbor posla, neka sitnica će vam ukazati da su sumnje neopravdane. Oduprite se potrebi da baš sada rizikujete.

Ribe

Ne pokazujete svoju snagu jer su vas zloupotrebili do sada nekoliko puta. Budite istrajni u svojim borbama.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram