Dnevni horoskop: Ovan da ne ide glavom kroz zid

Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Ukoliko želite da napravite red u finansijama, posavetujte se sa nekim ko se razume u to. Ne idite glavom kroz zid u partnerskim odnosima, vaše reči sada imaju određenu težinu i uticaj.

Bik

Veći deo vremena ste posvećeni sebi i sopstvenim potrebma, što će najbliža okolina videti kao neverovatnu sebičnost. Želite odmah da promenite neke stvari u ljubavnom odnosu i to na silu.

Blizanci

Ljubavni zanos vam je trenutno jedina tema kojom želite da se bavite. Uopšte ne marite da li ćete se opet razočarati, vama je lepo i to vam je najbitnije.

Rak

Danas vam je raspoloženje promenljivo i ide od potpune uspavanosti do euforije. Imaćete potrebu da mnoge ubeđujete u svoje stavove.

Lav

Ne očekujete podršku od partnera, ali se nadate da će shvatiti da ne možete sve sami da uradite i da održite odnos na nivou. Brinete zbog posla i to opravdano.

Devica

Želite puno da postignete za kratko vreme, što će vam brzo potrošiti snagu i energiju. Ne upadajte u zamke sopstvenog perfekcionizma.

Vaga

Još uvek ste lepršavi i poletni, ma koji god posao da je u pitanju. Trenutno vam je bitno šta vam ljudi pričaju, a manje šta rade.

Škorpija

Ako će nekoga danas da iznerviraju poslovni saradnici i kolege onda su to Škorpije. Bilo bi dobro da provokacije ostanu neuzvraćene.

Strelac

Pokušavate drugima da date primer ponašanja, što je pomalo nemoguće izvodljivo. Ne ljutite se ako nisu su svi u stanju da vas isprate, nije prvi put.

Jarac

Koncentracija na neke teme iz prošlosti u vama će izazvati kombinacuju tuge i potrebe da promenite nešto odmah. To nešto ste vi sami.

Vodolija

Zaljubljeni ili ne, oživećete ovaj osećaj i to bez najave. Bitno je da ne pobegnete odmah na pomen reči ljubav.

Ribe

Vaš najbitniji resusrs je empatija, pa ćete biti mnogima rame za plakanje. U nekom situacijama ćete morati da postavite jaču granicu, kako ne biste bili zloupotrebljeni.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram