Dnevni horoskop za 7. 7: Ovan da bude na oprezu

Dnevni horoskop
Očajne domaćice; Foto: ABC Collection / Everett / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za 7. 7. 2020.

Ovan

Veliki broj pripadnika ovog znaka mora da bude na oprezu ove nedelje. Moguće su prevare i to one koje se tiču posla i novca.

Bik

Praktični ste i preduzimljivi danas. Iskoristite to da odradite zaostale obaveze, specijalno na poslu.

Blizanci

Potreban je oprez pri proceni informacija koje budu stizale, jer neko neće do kraja biti iskren. Neke nedoumice i problemi isplivavaju u porodici, a to iziskuje dodatno žrtvovanje.

Rak

Komunikacija sa okolinom će biti pomalo distancirana što će otvoriti nove mogućnosti za nesigurnost i ishitrene poteze. Posao je stabilniji, ali je potrebno dosta prilagođavanja.

Lav

Izazivate sami sebi paniku dok razmišljate o najgorim mogućim scenarijima. Morate da popustite inače će vam stradati zdravlje.

Devica

Rešeni ste da neke odnose stave tačku i da se pozabave sobom i sopstvenim potrebama. Negativnost koja vas muči već neko vreme sada dostiže vrhunac što rezultira većim požrtvovanjem na poslu.

Vaga

Pravite problem tamo gde ga nema. Nervozni ste zbog umora, a ništa ne činite da biste sebi olakašali situaciju.

Škorpija

Neki problemi isplivavaju na površinu, a vi ste rešeni da konačno to isterate do kraja. Niste sigurni da li vam se dopada trenutna simpatija, mada nije još vreme za tu vrstu odluke.

Strelac

Pojačava vam se energija i potreba za stabilnošću. Neke situacije vam ne idu na ruku, pa ćete morati da pokažete vanserijsko strpljenje.

Jarac

Jedva postižete sve i nemate prostora da se posvetite bitnim osobama u životu. Zamerate porodici jer vas ne podržava do kraja.

Vodolija

Pred vama je dan tokom kog ćete se baviti tuđim problemima. Ne dozvolite da budete uvučeni u tuđi krug krivice.

Ribe

Sigurno stižu bolji dani po pitanju finansija, ali to ne znači da možete da se opustite. Imate krizu povodom izgleda i celokupnog samopuzdanja koji su posledica umora i nekih starih uverenja.