Dnevni horoskop: Bikovi pred neočekivanim susretom

Palm Springs
Foto: Hulu / Everett / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile 28. jula 2020.

Ovan

Postoji nešto što ćete biti prisiljeni da uradite ili ćete biti sprečeni da uradite nešto što baš želite. Rešenje je da zastanete i pauzirate bilo koju akciju bar do kraja nedelje.

Bik

Neki neočekivani susret može da popravi raspoloženje. Novac je neizvestan i previše se nervirate oko svakodnevnih obaveza.

Blizanci

Pripazite se nekih tajnih veza i dogovora sklopljenih u tajnosti, lako će biti otkriveni. Svakodnevno raspoloženje će biti promenljivo, a novac će biti potrošen na zaostala dugovanja.

Rak

Pažljivije usmeravajte energiju jer postoji mogućnost da zatvorite sebi neka vrata. Gledajte da vam novac ne prokliza kroz prste.

Lav

Specifičan odnos kroz posao ili kroz privatnu sferu može vam biti interesantan, pazite se koje rokove sebi namećete ukoliko postoje.Zdravlje je sad pod uticajem svih odnosa u kojima ste, pa se sklonite od onih koji vas pritiskaju.

Devica

Svaki plan koji trenutno pravite je pod uticajem aspekata koji nose crnu/belo situaciju. Novac nekako nestaje ili ga nema, a taman kada shvatite kako da dođete do njega  nešto se ispreči.

Vaga

Neka nova ideja budi nove strasti. Malo se plašite da nešto ne izgubite, javlja se iznenadna ljubomora i strah od gubitka.

Škorpija

Pripazite se malo kada su vaše lične nesigurnosti u pitanju, ne moraju baš svi da saznaju to odmah. Novac i zdravlje su povezani pa ako se zbog jednog brinete, imaćete brigu i sa ovim drugim.

Strelac

Bićete po pritiskom da sve uradite što pre pa će se domino efekat odraziti i na kuću, kroz novac i zdravlje. Dosta stresa kroz posao će izazvati i konflikte i iritaciju na svim poljima.

Jarac

Ne zalećite se u stara flertovanja.Ako pažljivo i taktično postupite može biti dobitaka kako kroz novac tako i kroz neki odnos.

Vodolija

Imate potrebu baš sad da ubeđujte ljude fanatično u svoje ideje, pa bilo na poslu ili kroz emotivni odnos. Ne bi bilo loše da smanjite brzinu jer ne mogu baš svi sve da podnesu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram