Dnevni horoskop za 9.7: Rak pred ključnom promenom u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Aaron Parfitt / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za petak 9. jul 2021. godine.

Ovan

Posao: Možete sebi priuštiti jedan opušteniji radni dan, pogotovo jer je petak u pitanju. Završite sve započete obaveze.

Ljubav: Današnji višak vremena i energije možete usmeriti ka interesantnoj novoj osobi. Dajte svoj maksimum, uživajte u opuštenoj priči za početak.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Nema potrebe da bilo gde žurite, posebno kada je donošenje nekih važnih odluka u pitanju. Dobro razmislite kako ne biste napravili pogrešan korak.

Ljubav: Pokažite dovoljno interesovanja. Predložite neki kraći put ili izlazak. Budite inicijator pozitivnih dešavanja na ljubavnom planu.

Zdravlje: Vrlo dobro, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Solidan je dan za pokretanje neke nove inicijative, ideje, koje bi vam u narednom periodu mogla doneti, pre svega, finansijsku satisfakciju. Samo napred.

Ljubav: Sjajan dan je za izlazak, druženje. Iskoristite ga i ulepšajte nekim dobrim predlogom dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Vrlo dobar poslednji radni dan u nedelji je pred Rakovima. Iako bi papirologije moglo biti napretek, uspećete da se svim izborite na vreme.

Ljubav: Neophodno je da se nešto konkretno nešto promeni da biste razbili ustaljenu svakodnevicu i bili zadovoljniji. Pokrenite inicijativu, menjajte nešto, makar bila i sitnica.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Sasvim solidan dan je pred Lavovima da svoje obaveze privedu kraju na vreme, ali i da razmotre opcije kada su nove poslovne ponude u pitanju.

Ljubav: Biće potrebno mnogo strpljenja i ponavljanja rutinskih poteza kako biste smanjili tenzije koje mogu eskalirati u vašim partnerskim odnosima.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Devica

Posao: Tokom ovog radnog dana Device imaju sve šanse da budu veoma uspešne u organizaciji posla i uspostavljanju novih profesionalnih kontakata.

Ljubav: Previše strogoće i kritičnosti ne pospešuje ljubav. Budite malo opušteniji i fleksibilniji.

Zdravlje: Nema razloga za veću zabrinutost.

Vaga

Posao: Većina tipičnih predstavnika Vaga tokom ovog radnog dana može imati određene probleme u komunikaciji sa profesionalnim autoritetima.

Ljubav: Ne žurite, dobro odvagajte i razmislite da napravite bar jedan direktan korak ka poboljšanju aktuelne ljubavne situacije.

Zdravlje: Moguća osetljivost bubrega, mokraćnih kanala.

Škorpija

Posao: Škorpije uz dosta truda i angažovanja trebalo bi da uspešno privedu kraju svoje zacrtane obaveze.

Ljubav: Povoljan je dan ukoliko ste planirali neko duže zajedničko putovanje, odmor. Uživajte.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Strelac

Posao: Hteli vi to ili ne, danas vas čeka manji profesionalni predah, prvenstveno zbog potencijalnih tehničkih prepreka koje otežavaju realizaciju poslovnih zadataka.

Ljubav: Poslovno opterećenje neće vam ostaviti previše vremena i energije za ljubavna dešavanja, ali okrenite se oko sebe. U blizini ima zainteresovanih za vas.

Zdravlje: Osetljivost grla, izbegavajte gazirane napitke.

Jarac

Posao: Inostrani saradnici su zainteresovani da vas uključe u svoje projekte, pa bi vredelo posebno se potruditi u ovom segmentu.

Ljubav: Odličan dan je pred vama na ljubavnom planu. Radite na jačanju i učvršćivanju odnosa, planirajte i neko letovanje. Sve u svemu, imate dosta lepih zajedničkih tema i ideja za budući period.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Dosta dobar dan u najavi je pred Vodolijama ukoliko se prvenstveno posvete svojim obavezama, a komunikaciju svedu na minimum kako bi izbegli bespotrebne sitne nesporazume. Nema razloga za nervozu i napetost. Sve ide u dobrom smeru.

Ljubav: Pokažite maksimalno razumevanje za potrebe druge strane. Nemojte biti isključivi.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Ribe

Posao: Loše raspoloženje i prilično promenljiv nivo energije upozoravaju najtipičnije predstavnike Riba da danas ništa ne forsiraju. Završite neodložne obaveze.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da se sve vaše današnje aktivnosti u sferi ljubavi svedu samo na priču.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Maler dana