Dnevni horoskop 30.3: Blizancima jedna osoba oduzima dah

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 30. mart 2021. godine.

Ovan

Još jedan vrlo dobar i aktivan dan je pred tipičnim Ovnovima da punim gasom krenu ka zacrtanim ciljevima. Imajte dovoljno razumevanja za one koji nisu u mogućnosti da isprate vaš tempo. Imate sjajnu priliku da dragoj osobi poklonite svoje najdublje emocije i posebnu pažnju. Uživajte, piše Astroputnik.

Bik

Podrobno razmislite koliko je dobro i pre svega mudro da prihvatate nove poslovne zadatke, ako postoji breme starih obaveza. Prioritet većini osoba rođenih u znaku Bika, tokom ovog perioda trebalo bi da bude posvećenost aktuelnom stanju svog privatnog života i održavanju već postojećih partnerskih odnosa.

Blizanci

Sudeći na osnovu priliva i nivoa najvažnijih energetskih resursa, za očekivati je vrlo aktivan radni dan na planu profesionalnih delatnosti kod većine tipičnih Blizanaca. Samo napred u nove radne pobede. Vrlo verovatno je da vas očekuje upoznavanje potpuno nove veoma zanimljive osobe od koje vam prosto može zastati dah. Proverite samo da li je slobodna.

Rak

Pojačan obim obaveza uz mogućnost dodatka još par novih mogao bi da očekuje tipične Rakove, pa eto pravog malog haosa. Nema razloga za zabrinutost, pojednostavite stvari što je moguće više i krenite korak po korak u realizaciju. Ljubavna sfera mogla bi vam danas biti u totalno drugom planu, prvenstveno zbog opterećenosti poslovnim obavezama.

Lav

Zahvaljujući iznad prosečnom prilivu radne energije, većina Lavova će i ovog dana imati potrebu za kretanjem i želju za profesionalnim dokazivanjem. Samo napred. Dozu potencijalnih komplikacija mogla bi vam doneti nedovoljno precizna ili dvosmislena intimna komunikacija, pa ukoliko želite da to izbegnete, pokušajte da obuzdate svoje nerealne megalomanske ideje i sitnijim koracima krenite napred.

Devica

Konstelacija nebeskih tela ne najavljuje veće promene u bilo kom pravcu, što za većinu Devica jeste solidna osnova da mirno obave sve zacrtane profesionalne obaveze. Uglavnom mirno ljubavno more očekuje vas ovog utorka, bez nekih značajnijih talasanja i promena.

Vaga

Suštinski bitnih promena nema u najavi za ovaj utorak kod tipičnih Vaga što se poslovnih aktivnosti tiče, uglavnom sve ide svojim ustaljenim tokom. Solidne su šanse da očekujete bar jedno prijatno iznenađenje od strane drage osobe.

Škorija

Profesionalnih obaveza biće na sve strane, počev od zadataka koje ste ranije prihvatili i čije se okončanje očekuje do sledećeg vikenda, pa do novih ideja i mogućnosti koje vam se vrzmaju po glavi. Bar jedna izazovna situacija mogla bi da pokrene škorpionske želje i nagone, ali usputne prateće komplikacije u najavi, pozivaju na oprezno ponašanje i donošenje odluka hladne glave, ukoliko je to kod vas uopšte moguće.

Strelac

Jedan od uspešnijih dana mogao bi biti pred Strelčevima, da bez većih prepreka završe zacrtane obaveze. Astrološki aspekti najavljuju više zanimljivih susreta i prilika za uspostavljanje kontakata sa potpuno novim osobama na polju emotivno – ljubavnih odnosa. Uživajte u priajtnom društvu za početak.

Jarac

Počev od planiranja, preko organizacije posla, pa do same realizacije dogovorenog, bezmalo sve je danas u jarčevskim rukama. Bez obzira koliko se trudili ili ne, dosta toga će zavisiti od želja i raspoloženja druge strane.

Vodolija

Proverite sve detalje pre nego što se upustite u nove projekte, tako ćete poštedeti sebe komplikacija kada je realizacija u pitanju. Nemojte žuriti i donositi ishitrene odluke ni u sferi ljubavi. Pažljivo sagledajte aktuelnu situaciju.

Ribe

Ukoliko se adekvatno organizujete i precizno podelite sveukupne poslovne obaveze, imate realne šanse da najvažnije profesionalne zadatke obavite na zadovoljavajući način i manje više uspešno savladate prepreke na poslovnom putu.  Moguće je da vas obuzmu trenuci strasti i kratkotrajnog sanjarenja na polju emotivno – ljubavnih relacija, ali za neku ozbiljniju priču sa dužim vremenskim rokom trajanja sačekajte povoljniji period.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram