Dnevni horoskop za 13. 7: Škorpija da popusti u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za utorak 13. jul 2021. godine.

Ovan

Posao: Još jedan vrlo dobar i uspešan dan je pred Ovnovima. Neke nove ideje i projekti mogli bi da se pokrenu, pa je logično da vi budete ti koji će preuzeti inicijativu.

Ljubav: Prilike za uživanje u flertu i koketiranju imaćete i ovog dana, pa ukoliko vam je to u interesu, samo napred.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Dosta neizvesnosti u vazduhu i bojazni da neke stvari nećete moći da izmenite ili završite na vreme pratiće vas ovog dana. Imate dovoljno energije da se sa svim izazovima uhvatite ukoštac.

Ljubav: I dalje se možete pozabaviti planiranjem nekih zajedničkih okupljanja i druženju sa prijateljima.

Zdravlje: Uzimajte dovoljno tečnosti.

Blizanci

Posao: Maksimalno obratite pažnju na svu papirologiju i dokumentaciju jer vam se mogu potkrasti greške.

Ljubav: Pravite planove o zajedničkoj budućnosti, zajedničkom životu, organizujte druženja sa rodbinom i prijateljima. Uživajte.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Rak

Posao: Očekuju vas problemi sa papirologijom, a moguće je i odlaganje nekih sastanaka iz tih razloga. Budite strpljivi i fleksibilni.

Ljubav: Nezadovoljstvo i nervozu poslovnom sferom nije preporučljivo prenositi na polje ljubavi. Budite malo više fokusirani na potrebe druge strane.

Zdravlje: Nervoza, napetost, pišu na sajtu Astroputnik.

Lav

Posao: Ne bežite od odgovornosti. Prionite svim raspoloživim snagama na posao i privodite kraju sve dogovorene i započete obaveze odranije.

Ljubav: Nije isključeno da vam danas okolnosti nameste nekoliko situacija koje zbunjujuće deluju i traže razmišljanje hladnom glavom.

Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja. Prijala bi vam šetnja.

Devica

Posao: Okolnosti vam neće baš ići na ruku ni ovog dana jer mogu konstantno iskakati problemi, bilo da su vezani za međuljudske odnose, organizaciju ili tehnička pomagala.

Ljubav: Stanje u vašem ljubavnom životu, bez obzira na to koliko ste zadovoljni ili ne, na kraju ovog dana najverovatnije neće se bitno razlikovati u odnosu na početak.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vaga

Posao: Proveravajte više puta informacije od saradnika. Mogle bi biti potpuno nepouzdane, što vam može dodatno otežavati poslovne aktivnosti.

Ljubav: Manji ili veći problemi i neraščišćene stvari iz dela vašeg ljubavnog života danas vas mogu posebno baciti u ozbiljnije razmišljanje.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Škorpija

Posao: Nema prepreka na profesionalnom putu kod većinu tipičnih Škorpija. Imate dovoljno energije i motivacije da na vreme završite sve ono što ste planirali. Samo napred.

Ljubav: Malo drugačija atmosfera očekuje vas na ljubavnom planu, pa bi bilo dobro da bar ne dolivate ulje na vatru svojim komentarima. Nekada je bolje nešto i prećutati.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Strelac

Posao: Nastavite gde ste stali prethodnog dana, dobrim i uigranim tempom grabite ka cilju.

Ljubav: Većini tipičnih predstavnika astrološkog znaka Strelca danas ljubavna dešavanja neće biti prioritet.

Zdravlje: Alergijske reakcije.

Jarac

Posao: I dalje Jarčevi treba da izbegavaju otrije verbalne sukobe, kako sa saradnicima tako i nadređenima. Držite se prioritetno svog dela obaveza.

Ljubav: Nema nagoveštaja za kapitalne promene u sferi ljubavi, ali svakako jeste dobar dan da provedete što više vremena zajedno sa voljenom osobom.

Zdravlje: Fizička aktivnost i šetnja bi vam dobrodošli.

Vodolija

Posao: Nastavlja se period pojačanih poslovnih aktivnosti kod Vodolija. Razloga za nervozu i zabrinutost nema ukoliko se dobro organizujete i krenete po prioritetima.

Ljubav: Verovatno zbog poslovne prezauzetosti nećete imati dovoljno snage, a ni motiva da se posvetite ljubavnoj sferi na adekvatan način.

Zdravlje: Napravite balans između obaveza i odmora.

Ribe

Posao: Većinu osoba rođenih u znaku Riba očekuje dosta posla oko formalnih završetaka ranije započetih poslovnih obaveza.

Ljubav: Vrlo dobar dan je u najavi da bar jednu zajedničku ideju realizujete. Bavite se vašom vezom, budite posvećeni i trud će vam biti višestruko uzvraćen.

Zdravlje: Sasvim solidno.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli