Dnevni horoskop za 20. 7: Jarac na prekretnici života

Dnevni horoskop
Foto: Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za ponedeljak, 20. jul 2020.

Ovan

Trenutno ste na raskršću u životu jer je potrebno da donesete odluku šta vam je bitnije, posao ili porodica. Mnogi će biti pritisnuti od strane partnera upravo zbog ovog problema.

Bik

Imate ideje za soptveni posao, ali još uvek ne znate da li imate dovljno hranbrosti da se upustite u rizične avanture. Porodica vam je na prvom mestu kao i materijalna sigurnost.

Blizanci

Materijalna situacija se drastično menja, počevši od ovog dana. Mnogi mogu da se nadaju novo poslu.

Rak

Veliki zaokret u odlukama očekuje mnoge Rakove. U prvi plan i kao prioritet se postavlja emotivni život, što je i najbolja odluka.

Lav

Mnoge neodumice i stresovi vezane za porodicu danas doživljavaju prekretnicu. Ulazite u period rasterećenja.

Devica

Velika pitanja biće danas postavljena i to ona koja se tiču vašeg stava i ponašanja. Počnite da se menjate.

Vaga

Spremni ste da žrtvujete privatni živt zarad posla, ali ipak razmislite šta gubite. Mogući su problemi sa starijim članovima porodice.

Škorpija

Negativne misli su danas dominantne. Imate osećaja da ćete morati da promenite sve planove, a vaša intuicija je nepogrešiva.

Strelac

Očekujete da se konačno isplati vaše zalaganje na poslu i sasvim je izvesno da će vaše želje biti ispunjene. Ne trošite novac na nepotrebne stvari.

Jarac

Prekretnica u vašem životu će se odigrati u polju emotivnih odnosa. Ostavljate iza sebe ružnu prošlost i okrećete se novim izazovima.

Vodolija

Sada je pravi momenat da pokažete sve što ste naučili od prošle zime na ovamo. Usredsredite se na cilj, nemojte se sada zaustaviti.

Ribe

Neka prijateljstva će biti trajno prekinuta i to ne bez razloga. Sada su vam potrebni drugarski odnosi sa osobama koje su prisutnije u vašem životu.