Danas je petak 13, a jedan znak horoskopa čeka veliki odliv novca

Horoskop
Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte koji od znakova treba da pazi na ličnu bezbednost ovog petka, koji na novac ili komunikaciju, a ko bi trebalo da podesi alarm da zvoni na svaki sat - i zašto.

Petak 13. je dan od kog se mnogi ljudi plaše jer veruju da ima negativan uticaj na njihove živote, piše City Magazin.

Bik

Neće biti loše ako Bik ovog petka malo vodi računa o svojim finansijama. Nekontrolisani odliv novca najveća je opasnost sa kojom se suočava.

Ovo može da pokrije čitav niz događaja – od prekomerne potrošnje, loših investicija do hakovanja bankovnog računa ili krađe novčanika. Možda bi bilo bolje da se Bik već prethodnog dana opredelio za malu sumu koju će poneti sa sobom i pokušao da sa njom preživi dan. Budite posebno oprezni tokom večeri.

Strelac

Na prvi pogled, čini se da će petak Strelcu doneti dobre stvari, jer ovaj dan obećava povećan entuzijazam i optimizam. Međutim, ovo ima i drugu, ne tako pozitivnu stranu. Preterano uzbuđenje često dovodi do nedostatka objektivnosti, čak i osećaja sigurnosti.

Ovog petka, Strelac bi trebalo da izbegava sve što predstavlja rizik, posebno po njegovu fizičku bezbednost. To ne znači da će biti najbolje da dan provede u krevetu, samo da treba da bude oprezniji nego inače – čak i prelazak preko ulice i zamena sijalice mogu da budu opasni za njega tog dana.

Rak

Za porodično orijentisanog Raka, petak 13. može da izazove slom harmonije koji će se osećati dugo vremena. Povećana emocionalna osetljivost koju mu ovaj dan donosi može se brzo pretvoriti u nešto negativno.

Slučajna primedba može brzo da se pretvori u divlju tuču i lupanje vratima. To ne važi samo za porodicu, već za sve sredine u kojima se Rak dobro oseća i smatra ih „svojima“. Šta rak treba da uradi da bi se ovo izbeglo? Treba da broji do najmanje pet pre nego što otvori usta.

Ribe

Za Ribe, kao i za Strelce, petak može da bude sa dve oštrice. To će im doneti povećanu kreativnost i sanjarenje. Budite pažljivi! Na drugoj strani ovog dana čeka vas – nezadovoljstvo.

To može da znači da će riba biti nezadovoljna onim što će stvoriti, ili da će previše duboko ući u sanjarenje i zaboraviti na svoje dužnosti, što će druge učiniti nesrećnim. Kako to izbeći? Što se tiče kreativnih ideja, zapišite ih, skicirajte ili zabeležite i proučite ih neki drugi dan, a što se tiče sanjarenja… možda alarm na telefonu koji se pali svakih sat vremena.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram