Danas je najsrećniji dan u februaru: 4 astro znaka čeka veliki dobitak i sreća

horoskop
Foto: Mike Coppola / Getty images / Profimedia

Datum koji posebno utiče na određene znakove.

Prvi put od aprila 2022. nijedna planeta nije retrogradna, tako da ništa neće stajati na putu ostvarenju vaših novogodišnjih odluka. Za razliku od kraja prošle godine i celog januara, početak februara donosi mirniji period.

Mars u Blizancima u subotu 4. februara čini kvadrat s Venerom u Ribama, zbog čega se taj datum smatra najsrećnijim danom u ovom mesecu. Svi znakovi će osetiti pozitivne vibracije ovih planeta, ali četiri znaka mogu očekivati ​​najviše uzbuđenja.

Blizanci

Osetićete talas pozitivne energije. Izvrsno je vreme za druženje, umrežavanje i raspravu o planovima i ciljevima s kolegama. Ovaj tranzit će podstaći vašu kreativnost.

Ako osećate da idete u previše različitih smerova odjednom, pokušajte da suzite fokus na jednu temu, piše story,hr.

Škorpija

U poslednje vreme razmišljate o ozbiljnijim aspektima života, ali ovaj tranzit vas podstiče da te osećaje usmerite u novi projekat. Oslobodite svoj kreativni duh jer inspiracija danas dolazi iz najčudnijih izvora.

Ako ste u vezi, sjajno je vreme da rasplamsate strasti, dok bi samci mogli da sretnu nekoga ko će im uzburkati misli.

Vodolija

Mnoge Vodolije će početi da zarađuju ​​više. Dobar je trenutak da se nečim počastite, ali nemojte preterivati.

Osećaćete potrebu da uložite svoje vreme, energiju ili novac u potragu za novim ciljevima i idejama. Ovaj tranzit budi vašu spontanost i kreativnost.

Ribe

Vaš ljubavni i porodični život biće puni uzbuđenja, a povremeno i drame. Osećaćete potrebu da nešto poduzmete i promenite ono čime niste zadovoljni.

Iako ne bi trebalo da bespotrebno inicirate sukobe, shvatićete da sebe i svoje potrebe morate da stavite na prvo mesto. Sada je vreme da se posvetite ostvarenju svojih želja.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram