Danas je Crni Mesec, a ova 4 znaka posebno moraju da se paze

Penelope Cruz
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pomračenje će im promeniti život.

Pomračenje Sunca u znaku Vage 25. oktobra biće događaj velikih razmera koji će radikalno promeniti živote većine znakova horoskopa.

Posebnost ovog pomračenja je u tome što se dešava na dan mladog Meseca. Ovaj fenomen se u astrologiji naziva „Crni Mesec“ a suština je da se tokom ovog perioda oseća jak psihološki pritisak i preterana emocionalnost.

Važno je znati da su pomračenja u astrologiji događaji koji ostavljaju trajne posledice.To je vreme kada smo usmeravani u novim pravcima i gurani da donosimo sudbinske izbore, bilo da mislimo da smo spremni ili ne.

Obratite posebnu pažnju na svaki razgovor, sastanke ili događaje koji se dešavaju tokom pomračenja – čak i na one koji izgledaju manje važno. Možda nećemo shvatiti njihov značaj dok se ne osvrnemo na njih u narednih šest meseci.

Vaga

Za Vagu će ovo pomračenje biti najznačajnije jer se dešava u njihovom znaku. Očekuju ih radikalne promene i to pre svega lične. Vaga ima potrebu da menja stil, vrednosti i način života uopšte što uključuje i ljubavnog partnera.

Iako će ovo biti jaka pokretačka energija, savet astrologa je da svaki put kad biste nešto iz korena promenili, zastanete i razmislite još jednom.

Škorpija

Ovaj nesvakidašnji događaj donosi ozbiljne finansijske probleme za Škorpiju. I to svake vrste. Sve što zamislite može vam se desiti od toga da vas pokradu pa do gubitka zasluženog bonusa a moguće je i zastoj u bilo kakvim prilivima.

Ne ulažite u sumnjive poslove i tri puta promislite pre nego što uđete u poslovni konflikt.

Blizanci

Blizanac je na meti ozbiljnih životnih promena koje 25. ne mora ni osetiti ali će svakako u narednih šest meseci primetiti da se nešto menja. Oni koji razmišljaju o preseljenju, to će uraditi u ovom periodu, ostavljajući sve za sobom.

Ovde govorimo o iseljenju iz države i započinjanju jednog sasvim novog životnog ciklusa.

Rak

Tektonske promene će Rakovi osetiti na polju posla. Zaposleni bi lako mogli ostati bez radnog mesta i obrnuto. Oni koji su u potrazi za zaposlenjem, pronalaze svoju srećnu kartu. Ono što jer ključno za Raka jeste da se ne deprimira jer je i gubitak zapravo korak unapred za vas.

Otvaranje mogućnosti za bolji a pre svega kreativniji posao koji dugo priželjkujete, piše Luftika.

***

Bonus video: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Pinterest

Instagram