Danas je 12.12. i desiće se numerološka magija – važno je da uradite jednu stvar

Karneval
Foto: Jan Sochor / Alamy / Alamy / Profimedia

Posebno moćan i značajan dan.

Danas je 12.12, a u numerologiji to je velika stvar jer je niz ovih brojeva posebno moćan i značajan.

Od antike, broj 12 ima veliku važnost u različitim kulturama, iz mnogih razloga – od numeroloških preko matematičkih do duhovnih. Naša kalendarska godina podeljena je na 12 meseci, a postoji i 12 horoskopskih znakova u zapadnom i kineskom Zodijaku. Ovaj broj je svugde.

Rastavljanje broja 12 otkriva zašto se smatra značajnim. Dvanaest se sastoji od brojeva jedan i dva. U numerologiji, broj jedan korelira s nezavisnošću, individualnošću i novim počecima. Broj dva se odnosi na osetljivost i strpljenje. Njihov zbir je tri, a to je broj koji naglašava osećaje i veze.

Takođe, numerologija punog datuma, 12.12. je šest, a astrološkinja Liza Stardust kaže da je to povezano s idealizmom i idejom da svojim teškim naporima možemo da donesemo promenu.

„Svaki put kada vidimo da se ovaj broj pojavljuje, to znači da se nešto bliži kraju i da se približavamo novom početku. Njegovo značenje može biti povezano s dovršavanjem nečega u vašem životu, tako da se možete pripremiti za prelaz na drugu fazu rasta i razvoja“, kaže astrološkinja Narajana Montfar.

Danas je važno započeti nešto novo, nešto što ste dugo želeli da uradite. Sve što danas započne, ima izgleda da doživi veliki uspeh, prenosi Refinery29.

***

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram